Evo kako muškarci zamišljaju idealnu ženu

Izvor: B92, 18.Jan.2019, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako muškarci zamišljaju idealnu ženu

Čini se da, kada upitate muškarce da opišu ženu koju bi najradije oženili, uvek opisuju mlade žene u dvadesetim godinama.

Bilo da su u pitanju stariji ili mlađi muškarci, pripadnici jačeg pola uvek biraju žene između 20 i 30 godina. Ove tvrdnje ustanovilo je najnovije istraživanje.

Žene su dosta umerenije kada su godine u pitanju. One obično traže muškarca svojih godina ili malo starijeg.

Studija je sprovedena na 12.500 muškaraca, i magični >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << broj ženskih godina za sve njih jeste - između 24 godine i 25 godina, bez obzira na to koliko je muškarac star. Žene u tim godinama su, prema mišljenju muškaraca, najpodobnije za potomstvo.

Ženama su s druge strane najprivlačniji partneri njihovih godina ili malo stariji, a ovo se objašnjava činjenicom da stariji muškarac ženi uliva sigurnost pre nego mlađi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Evo kako muškarci zamišljaju idealnu ženu

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2019

Čini se da, kada upitate muškarce da opišu ženu koju bi najradije oženili, uvijek opisuju mlade žene u svojim dvadesetim godinama.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.