Eva Longorija na crvenom tepihu tri meseca nakon porođaja

Izvor: B92, 04.Okt.2018, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eva Longorija na crvenom tepihu tri meseca nakon porođaja

Pre samo tri meseca glumica Eva Longorija (43) rodila je prvo dete i već je prošetala crvenim tepihom.

Veliki je pritisak na ženama kada je reč o postporođajnoj figuri. Danas kao da nije dozvoljen višak kilograma koji trudnoća nosi i kao da je normalno da budete fit jedan dan nakon što ste postale majke.

Realnost je drugačija od ovoga, a to nam dokazuje i glumica Eva Longorija, koja otkako je postala majka objavljuje fotografije bez šminke, ali i svoje figure, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja nije savršeno isklesana, što je potpuno prirodna pojava jer je nedavno postala majka.

Glumica je u Meksiku nosila zlatno-crnu top haljinu koja je na struku imala neobičan dodatak.

Kako se vama dopada modni izbor lepe glumice?

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Eva Longorija na crvenom tepihu tri meseca nakon porođaja ODUVALA IZGLEDOM

Izvor: Story, 05.Okt.2018, 11:01

Veliki je pritisak na ženama kada je reč o postporođajnoj figuri. Danas kao da nije dozvoljen višak kilograma koji trudnoća nosi i kao da je normalno da budete fit jedan dan nakon što ste postale majke. Realnost je drugačija od ovoga, a to nam dokazuje i glumica Eva Longorija, koja otkako je postala...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.