En Hatavej priznala da nije savršen roditelj, ali i da jednu vrstu kućnih poslova prezire

Izvor: B92, 03.Dec.2020, 09:45

En Hatavej priznala da nije savršen roditelj, ali i da jednu vrstu kućnih poslova prezire

Nagrađivana glumica En Hatavej (38), koju publika zna po ulogama u filmovima poput "Serenity" i "Đavo nosi Pradu", roditeljstvo u uslovima "novog normalnog" vidi kao stalni izazov.

Nije joj baš ni prijalo to što je morala da se posveti isključivo kućnim poslovima. Za sebe kaže da je ponosna mama dvojice sinova, Džonatana i Džeka, i ne krije koliko ju je majčinstvo oplemenilo, ali i da je to iskustvo koje je prepuno uspona i padova.

"Nisam savršen roditelj, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali se uvek trudim da smirenim tonom razgovaram sa decom, koliko god je to teško", otvoreno je rekla holivudska zvezda.

Tokom zaključavanja, En se redovno brinula o deci i kući, baš poput poput običnih "smrtnika", a ispričala je da joj je jedan od najvećih izazova bio pranje veša, prenosi Jutarnji.

"Samo ću reći: "J***** veš! Celo to iskustvo u karantinu bilo je jedno veliko carstvo izazova. Stalno nešto učite, to je ta krivulja. Osim toga, imate osećaj da sve radite pogrešno, posebno kad su deca mala, a vi nemate baš nikakva iskustva", iskrena je Hatavej.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.