Eko kamp: Novosađani, pridružite se čišćenju Petrovaradinske tvrđave!

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Sep.2014, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eko kamp: Novosađani, pridružite se čišćenju Petrovaradinske tvrđave!

Pozivamo sve Novosađane, stanovnike Petrovaradina i okolnih mesta da se priključe Eko kampu i akciji čišćenja Petrovaradinske tvrđave od 1. do 3.oktobra na lokaciji ispred Beogradske kapije (sa obe strane puta).

Akcija će se odvijati u sredu, četvrtak i petak, u terminu od 8 do 15 sati. U saradnji sa Vojskom Srbije, učesnici kampa će biti smešteni u kasarni Janko Čmelik na trandžamentu i biće im obezbeđena hrana.

Aktivnosti Eko kampa

U saradnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << sa Gradskim zelenilom Grada Novog Sada i Zavodom za zaštitu spomenika Grada Novog Sada:

Volonterske akcije u priobalju i u šančevima će ispratiti i pojedine javne ličnosti.

U saradnji sa Evropskim omladinskim centrom Vojvodine:

U saradnji sa Evropskim edukativnim centrom:

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Suviše lepa, da bi bila zapuštena: Velika akcija čišćenja Petrovaradinske tvrđave

Izvor: Svet, 30.Sep.2014

Pozivamo Novosađane kao i stanovnike Petrovaradina i okolnih mesta da se priključe akciji čišćenja Petrovaradinske tvrđave od srede 01.oktobra do petka 03.oktobra 2014. (sreda, četvrtak i petak) na lokaciji ispred Beogradske kapije (sa obe strane puta) u terminu od 08h do 15h.. Smeštaj. U saradnji...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.