Efikasni saveti kako da ublažite bol i crvenilo ako ste izgoreli na suncu

Izvor: Lepota i zdravlje, 02.Avg.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Efikasni saveti kako da ublažite bol i crvenilo ako ste izgoreli na suncu

Ako ste ovu nedelju iskoristili za beg na more ili ste proveli dan na bazenu, velika je verovatnoća da vam je koža bar malo pocrvenela iako ste koristili kremu sa zaštitnim faktorom. Sada je kasno da razmišljate o tome da je trebalo manje vremena da se izlažete suncu ili da namažete kremu u debljem slobu. Zato vam u nastavku donosimo vam korisne savete kako da ublažite bol na koži. Foto: Thinkstock Hladni tuš i obloge Pokušajte se tuširati u što hladnijoj vodi, a stavljajte i hladne obloge >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << sobne temperature ili obloge od jogurta, kako biste umirili kožu i bol. Namažite se hidratantnom kremom Kožu trebate mazati nekoliko puta dnevno neutralnom kremom, a ne zaboravite ni na moć aloe vere, koja će vas i rashladiti.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Oporavite kožu nakon sunčanja

Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Avg.2017, 13:02

Ako ste ovu nedjelju iskoristili za bijeg na more ili ste proveli dan na bazenu, velika je vjerovatnoća da vam je koža bar malo pocrvenila iako ste koristili kremu sa zaštitnim faktorom. Sada je kasno da razmišljate o tome da je trebalo manje vremena da se izlažete suncu ili da namažete kremu u...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.