EVO ŠTA NAS ČEKA: Numerolog OTKRIVA da li je VREME da napravite ZALIHE namirnica, na ovo OBRATITE PAŽNJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2022, 16:28

EVO ŠTA NAS ČEKA: Numerolog OTKRIVA da li je VREME da napravite ZALIHE namirnica, na ovo OBRATITE PAŽNJU

Pripremite se!

Dragi moji danas želim da vam pričam o aspektu 5-9 koji će u narednih dvadesetak dana biti aktuelan i vrlo dominantan.

Šta nam on donosi, šta možemo da očekujemo i šta je dobro da radimo, pročitajte u nastavku teksta.

Broj 5 ili ti Merkur je način na koji razmišljamo i komuniciramo. Broj 5 simbolizuje razum, intelekt, govor, pisanje, svaki vid prenosa informacija, pokret, moć rasuđivanja, banke, berze itd broj 9 ili ti Neptun (Ribe) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u negativnom kontekstu simbolizuje svaki vid konfuzije, tajni, laži, manipulacija, špijuna, lopova, izdaja…

Bitno mi je da vam kažem da je 9-ka nafta, gas, beznin. U pozitivnom kontekstu broj 9 govori o poeziji, veri, intuiciji, muzici, umetnosti, projekciji itd.

U narednih 20-dana, na kolektivnom nivou ovaj aspekt donosi intezivno propagiranje laži, nejasne, konfuzne (9) informacije (5) koje zbog broja (5) u svakom pogledu mogu biti jako promenljive. Navodim samo jedan primer, trenutna slika oko gasa, nafte, benzina (9) - danas jedna litra 160 sutra 170.

Ljudi u panici, redovi, frka, gužva! Olabavite, sve je to iskrivljena slika koja vam je nametnuta. Uskoro će vam sve biti jasno!

Ne uzimajte svaku infurmaciju kao validnu i istinitu.

Period u kom se manipuliše i unosi zabuna među ljudima. Ok, trenutna situacija nije laka, strah i trepet se seje na sve strane, ali verujte nemate razloga da paničite i da brinete, pogotovo svi vi koji ste iz Bosne, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Srbije…

Hrane, brašna, ulja, namirnica, benzina će biti, trećeg svetskog rata neće. Po nekoj mojoj proceni do polovine aprila situacija bi trebala da se stabilizuje. Aspekt 5-9 takođe donosi svaku vrstu haosa u trgovini, berzama, platnom prometu, saobraćaju, školstvu, zdravstvu-bolnicama. Greške, preokreti, ne proverene informacije zbog rasejanosti, zavaravanja, ilegalna trgovina, sve je ovo loše aspektovano u narednih 20-dana.

Na individualnom nivou, želim da vam skrenem pažnju da je ovo period kada možete biti rasejani i zaboravni. Misli lutaju. Teže sagledavamo stvari u smislu ne znamo da li to što vidimo je realnost ili iluzija. Momenat ružičastih naočara kod svih. Može vam se dešavati da gubite stvari, ne znate gde ste ih ostavili. Takođe može da dođe do krađa istih od strane lopova (9).

U saobraćaju (5) konfuzija (9) - problemi u istom, naročito skrećem pažnju da budete oprezni gde je slaba vidljivost ili gde kiša pada - koncentracija je sada više nego potrebna. Sa druge strane, veliki problemi mogu nastati sa dokumentima, ugovorima, platom, poštom, bukvalno sve da kasni da se zagubi svi problemi koji simbolizuju svakodnevnicu (5) su sada na snazi crvenog alarma. Pogotovo obratite pažnju šta potpisujete, šta poslovno radite, na sve strane fejk ugovori i lažne informacije.

Zdravstveno problemi sa disajnim organima, crevima ali svakako i mentalni problemi - psiha, depresija, određeni strahovi kao i pojačana potreba za nekim porocima ili opijatima.

Iskoristite ovaj period da se opustite, malo osamite, usmerite fokus na sebe - duhovno ojačate. Sigurno postoji neka knjiga koja vam već duže vreme stoji na polici i skuplja prašinu, sada je momenat da se malo pozabavite sa njom. Takođe probudite svoju kreativnost, pišite, pevajte, fotografišite, gledajte filmove usmesto vesti.

Srećno!

Autor: Bojan Kljajić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.