EKSPLOZIVNI ORG*ZAM NA KORAK OD VAS! Uz pomoć ovog jednostavnog TRIKA produžićete ZADOVOLJSTVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPLOZIVNI ORG*ZAM NA KORAK OD VAS! Uz pomoć ovog jednostavnog TRIKA produžićete ZADOVOLJSTVO!

Šta čekate?

Sve češće se može čuti da izuzetno veliki broj žena zapravo ne uživa u orgazmima kao njihovi partneri, ili ostatak ženske populacije. Nova istraživanja su pokazala da ukoliko se pridržavaju određenih saveta, moći će da uživaju u dostizanju vrhunca čak 17 puta duže.

ALARMANTNO STANJE U DRUŠTVU! Sve manje se SE*SAMO? Evo zašto je to tako...

15 stvari koje svaka devojka PREĆUTKUJE dečku, a tako i treba da ostane!

Istraživanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje je sproveo onlajn sex shop "Lovehoney" pokazalo je da dodavanje samo jednog predmeta u njen svakodnevni sek*ualni život može da joj pomogne i da poveća broj dostignutih vrhunaca.

Prema tom istraživanju, dodavanje seksualne igračke u spavaću sobu omogućilo je ženama da imaju orgazme u trajanju do 23,3 sekunde, u poređenju sa 19,9 sekundi kad su masturbirale ručno.

Istraživanje je pokazalo i da ženama treba četiri puta više vremena da dođu do vrhunca kad za masturbaciju koriste vibrator, a ne ruke.

Analizirali su uzorke aktivnosti mozda 17 žena i prosečno im je trebalo 26,4 minuta do vrhunca koristeći vibrator u poređenjeu sa 6, 5 minuta ručnog rada.

PRAVAC U SPAVAĆU: Igranje ispod JORGANA je pravi lek za OPUŠTANJE tokom hladnih dana, ali POMAŽE i ovde!

JOŠ NE ZNATE KAKAV JE U KREVETU? Pustite ga da izabere film, to će VAM reći mnogo!

Dokazano je da su žene postigle više uzbuđenja tokom orgazma koristeći vibrator u odnosu na ručnu stimulaciju, kao i da su njihovi orgazmi trajali 17 posto duže. Ono što je takođe otkriveno jeste da žene žele da se igraju, istražuju i uživaju u svojim novim igračkama, kao i da je taj "tabu" odavno prevaziđen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.