Džesika Alba otkrila kako se nosi sa online nastavom: Špijuniram decu preko skrivenih kamera

Izvor: B92, 16.Jan.2021, 17:33

Džesika Alba otkrila kako se nosi sa online nastavom: "Špijuniram decu preko skrivenih kamera"

Holivudska glumica Džesika Alba u jeku pandemije koronavirusa i zatvorenih škola ima pune ruke posla.

Popularnoj majci troje dece nije lako da nadzire 12-godišnju Honor Mari, 9-godišnju Hejven Garner i trogodišnjeg Hejsa, a kako bi njihovo pohađanje nastave na daljinu držala pod kontrolom, ova stroga mama u sve dečje sobe instalirala je kamere preko kojih prati kako napreduje njihovo učenje.

“Naravno da primetim ako ne obraćaju pažnju na ono što im govori >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << učiteljica! Imam svoje špijunske kamere preko kojih vidim da li su fokusirani ili se zafrkavaju. Ako se slučajno potuku, mogu da vratim snimak unazad i proverim ko je koga prvi udario”, otkrila je Alba (39) s ponosom.

Osvrnula se i na činjenicu da njena deca donedavno uopšte nisu imala pojma da je ona megapopularna glumica i međunarodna zvezda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.