Dženifer Lopez PONOVO dekolteom i šlicem privukla veliku pažnju! Da li je ovo izdanje pobedilo ČUVENU Versaće haljinu?

Izvor: Prva.rs, 10.Okt.2018, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lopez PONOVO dekolteom i šlicem privukla veliku pažnju! Da li je ovo izdanje pobedilo ČUVENU Versaće haljinu?

Dok crvenim tepisima i dalje dominiraju neutralni tonovi i lice sa blagom šminkom, Dženifer Lopez je odlučila da unese malo boje, i to kakve boje.
Na dodelu Američkih muzičkih nagrada obukla je haljinu zbog koje je sva pažnja bila usmerena na nju.
Pevačica je u roze haljini s crnim detaljima oživela Barbiku. Već je sam odabir boje bio dovoljan da svu pažnju privuče na sebe, a njoj omiljeni duboki dekolte i visok izrez, otvori na bokovima i crne trake na leđima bili su tu samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << da pojačaju utisak.
Pevačici ovo nije prvi, a sigurno ni poslednji put da se odlučuje za neustrašive modne kombinacije, jednako neustrašivih boja, ali ovaj put u Los Anđelesu možda je otišla najdalje do sad.

Utisak koji je ostavila njena haljina iza koje stoji dizajner Georges Čakra pojačan je i metalik manikirom i ružičastim komadima nakita.
Jennifer Lopez je je među onima koji bez imalo straha oblače ovakve kombinacije.
Pa setite se samo izdanja iz 2000. godine i čuvene zelene Versaće haljine. 
Koja vam se više dopada?
Izvor: zadovoljna.hr/prva.rs

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.