Dodala je ova TRI SASTOJKA u sudoperu, tako da sada izgleda KAO NOVA, a ova smesa OTPUŠAVA i cevi

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 07:25

Dodala je ova TRI SASTOJKA u sudoperu, tako da sada izgleda KAO NOVA, a ova smesa OTPUŠAVA i cevi

Ako vam se dogodi da dođe do začepljenja, evo šta da uradite.

Na TikToku smo pronašli uputstvo kako da očistite cevi sudopere u nekoliko jednostavnih poteza. Cevi su ovde posebno problematične zbog velike količine sudova koji su masni i naslaga koje se zbog toga tokom vremena nakupljaju na zidovima cevi.

Zbog ovoga se često dešava da se cevi zapuše, zbog čega je sudopera neupotrebljiva. Pre nego što pozovete majstora pokušajte sami da otkonite kvar.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Direktno u cev sipajte šoljicu soda bikarbone, zatim dodajte šoljicu sirćeta, a na kraju sve prelijte ključalom vodom. Ostavite sudoperu da odstoji tako preko noći, nemojte prati sudove, kako bi soda i sirće obavili svoje, a zatim ujutru pustite takođe vrelu vodu da teče par minuta.

Slično uputstvo pronašli smo i na Instagramu, na profilu koji vodi žena kojoj je specijalnost čišćenje izuzetno prljavih površina, kojima vraća stari sjaj.

Ovoga puta čistila je sudoperu koja je bila u malo je reći užasnom stanju. Takođe je koristila soda bikarbonu kako bi pročistila odvode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.