Devojku Kijanu Rivsa prozivaju da izgleda kao baka, a ona je napokon objasnila zašto odbija da se FARBA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2019, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojku Kijanu Rivsa prozivaju da izgleda kao baka, a ona je napokon objasnila zašto odbija da se FARBA!

Ima logike...

Jedan od najvećih zavodnika Holivuda iznenadio je mnoge kada se na crvenom tepihu pojavio prvi put sa devojkom. Iako je Aleksandra Grant deset godina mlađa od njega, komentari po društvenim mrežama nisu baš laskavi.

Aleksanra ima specifičan izgled, pa se zbog njene sede kose može čuti da izgleda kao da mu je mama ili čak i baka, a pojedini su je brkali i sa glumicom Helen Miren (74).

- Videla sam to o čemu pričate. To je veliki kompliment >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za mene. Ona je očigledno divna! Znam Kijanu Rivsa veoma dobro. Radio je sa mojim suprugom na filmu i on je naprosto čarobna, divna osoba. Ona je srećna devojka i sigurna sam da je on srećan momak - prokomentarisala je svojevremeno Helen Miren kroz smeh i ispričala da Rivsa poznaje preko supruga, reditelja Tejlora Hakforda.

Ipak, devojka slavnog glumca sada je objasnila zašto odbija da se ofarba i fura sedu kosu kao svoj zaštitni znak:

- Na svom Instagramu objavila je naslov iz časopisa Newsweek u kojem piše da je novo istraživanje u kojem je učestvovalo skoro 50.000 žena pokazalo da trajna boja za kosu i hemijsko ispravljanje kose mogu da izazovu rak.

Wow. Today's news... The numbers are staggering, especially for womxn of color. I went gray prematurely in my early 20's... and dyed my hair every color along the way until I couldn't tolerate the toxicity of the dyes any more. In my 30's I let my hair turn "blonde"... I love and support that every womxn can choose how she wants to look at every age. But/and, if womxn are perishing from beauty standards... then let's talk about those beauty standards. Love to all womxn!

A post shared by Alexandra Grant (@grantalexandra) on Dec 4, 2019 at 7:07pm PST

- Vau, današnje vesti... Brojke su zabrinjavajuće. Ja sam posedela u ranim dvadesetima i isprobala sam sve boje kose koje postoje dok nisam više mogla da podnesem njihovu toksičnost. U tridesetima sam dopustila svojoj kosi da postane 'plava'. Volim i podržavam što svaka žena može da izabere kako želi da izgleda u bilo kom dobu. Ali, ako žene stradavaju zbog nametnutih standarda lepote, to je nešto o čemu bismo morali da razgovaramo - napisala je Grant u svojoj objavi na Instagramu.

Aleksandra je umetnica, filantropkinja i osnivačica fonda grantLOVE.

A cotton haired woman ❣️ @grantalexandra #cottonhairedwomen #youngandgrey #gri #goinggreygracefully #greyhairmovement #greyhairdontcare👵🏼 #grayhairtransition #grauehaare #cheuveuxgris #silversisters #pelogris #cabelloplatinado #capelligrigi #cabelloplata #saltandpepperhair #gris #freethesilver #silverhair #gogrombre #gogrey #grisaç #whitehaircolor #grey #grayhair #naturelhair #dyefreehair

A post shared by Cotton Hair (@cottonhairedwomen) on Dec 5, 2019 at 11:07am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.