Devojčica je morala HITNO na operaciju, a samo BRAT je mogao da joj pomogne - ZAPLAKAĆETE zbog njegove ODLUKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 10:01

Devojčica je morala HITNO na operaciju, a samo BRAT je mogao da joj pomogne - ZAPLAKAĆETE zbog njegove ODLUKE

Deca, neiskvarena i puta ljubavi.

 Svedoci smo toga da nam često fali ljudskosti i ematije. Stavljajući naše probleme na prvo mesto smatramo da su oni jedini bitni, najveći i nerešivi. Dok, sa druge strane, u mnogim situacijama bismo stidljivo mogli da pognemo glavu na dečiju iskrenost i njihove nesebične postupke.

 Tako je psihoterapeut Vladimir Đurić podelio na svom fejsbuk profilu izjavu dečjeg hirurga Džima Klarka te uzdrmao mnoge zbog iste.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Odavno nisam pročitao ništa potresnije... I lepše... I divnije... U pitanju je objava Džima Klarka...dečjeg hirurga... - napisao je Đurić uz objavu koja je glasila:

- Danas sam operisao jednu devojčicu. Trebala joj je nulta negativna krvna grupa. Mi je nismo imali, ali njen brat blizanac je ista krvna grupa kao i ona. Objasnio sam mu da je pitanje života ili smrti. Umirio se, sedeo malo u tišini i nakon što je razmislio, otišao je da se pozdravi sa svojim roditeljima. Nisam pridavao značaj ovom postupku, sve dok mu nismo izvadili krv, tada me je upitao: “I kada ću da umrem?” On je mislio da treba da da svoj život da bi spasio njen. Na sreću, oboje su sada dobro.

- Deca su to. Neiskvarena, puna ljubavi. I jako dobro sve osećaju i znaju, iako mislimo da možemo da se nasmejem i da sakrijemo nešto od njih. - O divna duša suze su mi pošle. - Na šta je bio spreman brat? Vredan poštovanja i divljenja - neki su od komentara mnogobrojnih koje je dirnuo ovaj tekst.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.