Dečko je ostavio, a ONDA joj DRUGARICA namestila FRAJERA, nakon toga DOŽIVELA NOĆ za PAMĆENJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2021, 23:16

Dečko je ostavio, a ONDA joj DRUGARICA namestila FRAJERA, nakon toga DOŽIVELA NOĆ za PAMĆENJE!

Pomoglo joj je da zaboravi bivšeg!

Bila sam u poseti kod dobre drugarice u Beču, dva-tri meseca posle raskida sa dečkom sa kojim sam bila u vezi tri godine. Još sam prečesto pričala o njemu, i drugarica me je ubeđivala da treba hitno da ga zaboravim. Rekla mi je da bi trebalo da se zabavim malo, dok sam tu, kod nje, daleko od kuće, i da ima drugara kojeg bi mogla da mi nabaci, ali ja sam to odbijala.

Ali, avaj, mogu vam reći da me je prevarila. Izašli smo te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << večeri u četvoro, moja drugarica sa svoji dečkom, koji je poveo i svog drugara, kojeg je ona već bila namenila meni. Šetali smo gradom i ćaskali, popili nekoliko pića, a onda otišli u stan njenog dečka. I tamo smo malo posedeli, i moram priznati da je momak kojeg mi je bila namenila počeo da mi se sviđa tokom tih nekoliko sati, a i pića su učinila da se skroz opustim i da se osećam odlično. Imao je plavu kosu i usko lice, bio je visok i vrlo simpatičnog osmeha.

Nisam imala pojma da imaju pakleni plan za nas dvoje. U jednom trenutku, Maja i njen momak primili su telefonski poziv, i tobože su morali da odu nekud da hitno nešto obave, a nas dvoje su ubedili da ostanemo u stanu i da ih sačekamo. Bila sam pomalo kivna, jer sam naslutila smicalicu, ali, čudno, istovremeno sam bila i uzbuđena.

Pričali smo možda još petnaest minuta, a on mi je onda stavio ruku na koleno. To je bilo toliko spontano i prirodno, da nisam osetila ni trunku nelagode. Uskoro smo se ljublili i mazili, a kad je počeo da mi skida farmerke, zaustavila sam ga samo da ga pitam da li ima kondom. Budući da jeste, za koji minut je bio u meni. Zajedno smo doživeli orgazam, u roku od nekoliko minuta.

Bili smo potpuno zaboravili na drugare koji su nas ostavili same u stanu, a kada smo se odmorili od prvog puta, ubrzo smo se spojili još jednom. Najpre smo se mazili i ljubili neko vreme, a kada smo se uzbudili dovoljno, ponovo je bio na meni. Sada je sve radio sporije i metodičnije, i bilo je još bolje.

Na kraju, kada smo se počeli da se oblačimo, rekla sam mu da je ovaj seks bio zaista fenomenalan i da mi je žao što moram da se vratim u Beograd već sutra ujutru. Tražila sam neki suvenir od njega i on mi je dao privezak u obliku otvarača za pivo.

"Daj i ti meni nešto", rekao je on nasmejavši se, a meni je na pamet pala najluđa ideja. Dala sam mu svoje gaćice čime se on neviđeno oduševio... Bio je to veliki korak u zaboravljanju nesrećnog bivšeg.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.