Da li ste okasnile? Evo kad treba početi sa kremama protiv starenja - ranije nego što mislite!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2018, 07:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste okasnile? Evo kad treba početi sa kremama protiv starenja - ranije nego što mislite!

Negujte vašu kožu.

Sigurno ste nekoliko puta u životu čule izreku: "Koža pamti."

NEMA ŠTA NE MOŽE: Košta manje od sto dinara, a rešiće sve probleme sa KOSOM i kožom!

Osim što je istinita, ova izreka važna je za sve devojke koje ne pridaju mnogo važnosti nezi kože u dvadesetima, jer misle da to neće ostaviti trag ili uzrokovati bore u budućnosti. Da biste odgodili znakove starenja što je duže moguće, važno je već u tinejdžerskim danima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << steći naviku redovnog čišćenja i hidratacije kože. Kvalitetni proizvodi i pažljivo odabrani sastojci ključne su stavke na kojima će vam vaša koža zahvaljivati čitav život.

EKSKLUZIVNI INTERVJU OMILJENE DOKTORKE JAVNIH LIČNOSTI U SRBIJI: Da li skupe kreme STVARNO imaju efekta i kako da sačuvamo lepotu

Što se tiče pojave prvih bora, tu važnu ulogu igra i genetika. Kod nekih se one pojave u kasnim dvadesetima, a kod nekih tek u četrdesetima.

Naravno, vi ne možete pretpostaviti kada će se one početi pojavljivati pa biste zato trebale, zbog prevencije, početi s upotrebom "anti-age" proizvoda već s 26 godina, piše Cosmopolitan. Vaša koža nakon 25. godine života postaje manje elastična i suha što pogoduje nastanku bora bolje nego bilo što drugo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.