Da li si čula za KLEOPATRIN ZAHVAT? Ovim pokretima dovešćeš i sebe i njega do NEZABORAVNOG vrhunca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li si čula za KLEOPATRIN ZAHVAT? Ovim pokretima dovešćeš i sebe i njega do NEZABORAVNOG vrhunca!

Savladaj ga i nijedna ti neće biti ravna!

Ko kaže da se njegova "alatka" može masirati samo ustima ili rukama? Za "zahvat Kleopatre" potrebno je malo vežbe kao i dobro istrenirani vaginalni mišići jer ga masirate upravo njima.

Dok on leži na leđima, vi sedite na njega, a potom započnite igru.

Kada uzmete njegov penis među svoje stidne usne, pokušajte da ga uvedete u sebe tako da naizmenično napinjete i opuštate mišiće.

Važno je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pri tome ni vi, ni partner, ne pomerate bokove. Kad se nađe u vama, pritskate, gnječite i vučete pomoću muskulature. Muškarci kažu da im je taj osećaj intenzivan i jako seksi.

Međutim, ova tehnika ne služi samo za njegovo zadovoljstvo. I za žene može biti ekstremno seksi!

Dakle, prvo pritiskate, vučete pa gnječite, ali senzualno, u intenzitetu koji prija i vama i njemu.

Najbolje je da ga naučite tako što ćete zamisliti da je njegov penis olovka koju vrtite između palca i kažiprsta, tako da oba prsta pomerate u različitim smerovima. Upravo tako pokušavate da "obradite" njegov penis, svojom vaginalnom muskulaturom.

Ako vam ne uspe iz prvog pokušaja, ne odustajte - marljivo treniranje garantuje snažne vrhunce!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.