Da li sam isključila peglu! Evo kako da uvek budete SIGURNI da vam se kuća NEĆE ZAPALITI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2019, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Da li sam isključila peglu!" Evo kako da uvek budete SIGURNI da vam se kuća NEĆE ZAPALITI!

Jednostavan trik za zaboravne!

Kada završite s peglanjem stvari i krenete u šetnju, naizgled jednostavno pitanje može da vam unese nemir u dušu.

Ono glasi "Da li je pegla isključena?" i često morate da razmislite pre nego što odgovorite. Zato vam predstavljamo super trik uz pomoć kog ćete uvek znati da li ste isključili peglu!

Trik je u tome da prestanete da isključujete peglu "automatski", kako ste to uvek radili do sada.

Isključujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << peglu, rernu, zaključavamo vrata...

Međutim, često se desi da nakon izvesnog vremena baš iz tog razloga ne znamo jesmo li uradili nešto od navedenog ili ne, što može u potpunosti da nas izmesti. Zato, evo trika koji će vam biti od velike pomoći!

Naime, pošto ispeglate svoju lepu belu bluzu i spremite se za posao, u trenutku kad treba da isključite peglu pogledajte direktno u utikač, u svoju ruku i dok povlačite kabl recite sami sebi "Sada isključujem peglu".

Ukoliko vam je potrebno i nešto "vučnije" zapevajte nakon izgovorene rečenice "ta-daaaa" ili zatapšite. Pomaže i da bacite još jedan pogled i osvestite da ste peglali upravo belu bluzu. Konačno, pogledajte i u svoju odeću - osvestite šta nosite na sebi u tom trenutku.

Naravno, uvek ostaje opcija da ponesete peglu sa sobom...

Ali zaista verujemo da će vam ovaj trik pomoći i da se više nećete pitati da li ste isključili peglu ili ne. Znaćete da ste "na sigurnom" i na pitanje "Da li je pegla isključena?" odlučno ćete i glasno odgovoriti DA!

Ukoliko vam ni ovo nije dovoljno, napravite fotografiju sa telefonom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.