Da li imate ovu IZRASLINU NA RUKAMA? Ona je simptom OVE BOLESTI: Evo kako je se možete rešiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 20:07

Da li imate ovu IZRASLINU NA RUKAMA? Ona je simptom OVE BOLESTI: Evo kako je se možete rešiti

Ne treba vam operacija

Kvržica koja se velikom broju ljudi stvara u blizini zglobova na rukama često ostaje zanemarena jer ne izaziva nikakav ili blag bol, povremeno.

Ganglionska cista je uobičajena, benigna (nekancerozna) kvrga ispunjena tečnošću koja se nalazi na zglobovima ili tetivama.

Iako ih možete dobiti blizu bilo kojeg zgloba, 60 da 70 posto ganglionskih cista se razvija na prednjem ili zadnjem delu zgloba. Stopala, prsti i područja gde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ste imali povredu tetive ili zglobova sledeća su najčešća područja.

Da biste je se rešili bez operacije, pokušajte s ovom prirodnom metodom.

Uzmite biljku ''ranjenik'' ( debela koka) skinite opnu sa liske, i lisku stavite na to. Zamotajte najlonskom folijom, i preko toga svežite npr. krpicom da ne spadne, tako ostavite preko noći. Sutradan skinite.

Ako je u pitanju bila vodena cista ranjenik će izazvati ''puknuće''. Posle skidanja je moguće da osetite blagi svrab koji će brzo proći.

Ipak slično cisti izgleda i masno tkivo, pa ukoliko je o tome reč pokušajte s ovom metodom.

Masno tkivo i skida se oblogama od lista bokvice. 7 dana pre spavanja se stavi po list na izraslinu, prekrijte sa malo vate i zalepite lepljivom trakom. Masno tkivo bi trebalo brzo nestati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.