DOKLE ĆE ŽENE DA BUDU SLUGE I KUVARICE: Milica Kon otvoreno govori o BORBI SA TUMOROM, sa kojim se nedavno suočila

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 16:22

DOKLE ĆE ŽENE DA BUDU SLUGE I KUVARICE: Milica Kon otvoreno govori o BORBI SA TUMOROM, sa kojim se nedavno suočila

Iskrena ispovest voditeljke

Voditeljka popularne emisije "Brak na neviđeno", Milica Kon na redovnom pregledu otkrila je da ima tumor na dojci.

Iako o tome nije javno govorila na samom početku, Milica se u prethodnom periodu borila sa kancerom dojke koji je uspešno operisan. Nakon hirurške intervencije koju je imala u KBC Bežanijska kosa, smogla je snage i podelila sa javnošću ohrabrujuće i srećne vesti.

- Motivacija su mi bila moja deca, ali ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam bila potpuno ‘luda‘, ali sva sreća moja svekrva ja uzela decu. Bila sam suprugom Markom kod kuće, on mi je bio neviđena podrška. Kada sam legla na onaj sto i kada su mi stavljali anesteziju ja sam samo na njih mislila. Moja sestra, koja je imala operaciju, ali drugačiju od ove, rekla mi je: ‘S kakvim mislima ulaziš u anesteziju, tako ćeš se i probuditi‘", rekla je Milica na "K1" televiziji koju je ovo životno iskustvo potpuno promenilo.

A post shared by 🌸 Milica Kon 🌸 (@milicakon)

Milica je kroz priču istakla da osim što joj je porodica, tačnije deca i suprug bili glavna motivacija da se bori, da želi da maksimalno uživa u životu.

- Najvažniji su podrška i pozitivne misli. Svakoga dana radim sat vremena ono što ja hoću. Sipam sebi piće, ja više neću ništa zdravo. Hoću da uživam u životu: pićence, serija, čips,mek - da se smejemo i cerekamo.  Decu neka čuvaju muževi, dokle će žene da budu sluge, bebisiterke i kuvarice. Ja sam sada super, puna sam energije. Užasno zvuči ali možda je trebalo ovako nešto da se desi da me mlatne, da se posvetim sebi., zaključila je lepa voditeljka i supruga Marka Kona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.