DIŽU IZ MRTVIH: Daj partneru da jede OVIH 5 voćki i tvoj KREVET ima da IZGORI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2019, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIŽU IZ MRTVIH: Daj partneru da jede OVIH 5 voćki i tvoj KREVET ima da IZGORI!

Da se strast nikad ne ugasi

Poznato je da hrana može biti izuzetno snažan afrodizijak. Osim što utiče na podizanje libida, može se koristiti i kao dodatak predigri.

Ovih pet voćki učiniće da se strast u vašem krevetu nikad ne ugasi!

Jagode

Stvari koje sadrže jagode deluju na strast u krevetu. Razlog tome su velike količine vitamina C i cinka koje jačaju libido. Osim što su jagode dobre za ljubavni život, štite i od spontanog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobačaja.

Citrusni plodovi

Konzumacijom pomorandži, limuna ili grejpfruta prvenstveno će profitirati muškarci. Citrusni plodovi bogati su vitaminom C i poboljšavaju kvalitet sperme.

Smokve

Ovo voće je jedan od najpoznatijih afrodizijaka. Smokve sadrže supstance koje su dobre za zdravlje srca, zasićuju, a ne izazivaju nadutost. Osim toga, sadrže i dosta vitalizirajućih sastojaka (na primer fosfor).

Nar

Ovo nije bez razloga bilo omiljeno voće boginje ljubavi Afrodite. To voće je simbol strastvenosti i plodnosti. Već iz tog razloga isplati se jesti ukusne bobice. Nar sadrži estron, koji pozitivno deluje na libido.

Banane

Supstance koje sadrži ovo voće deluju pozitivno na seksualne hormone muškarca. Osim toga, banane sadrže mnogo magnezijuma, koji stimuliše prostatu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.