DETINJASTI, NEODGOVORINI I SEBIČNI: Od muškraca rođenih u ovom ZNAKU ne očekuj stabilnu vezu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2021, 09:47

DETINJASTI, NEODGOVORINI I SEBIČNI: Od muškraca rođenih u ovom ZNAKU ne očekuj stabilnu vezu

Nikada ti neće biti podrška.

Detinjasti ljudi su noćna mora, naročito ako želite s njima da razgovarate kao odrasla osoba. Svako od nas u sebi ima nešto detinjasto, ali kad je reč o ovim horoskopskim znacima, detinjasto je baš sve!

Odgovornost i zrelost su za ovna strani pojmovi. Obožavaju život i svemu pristupaju kao da to rade prvi put, zato su uvek puni entuzijazma, ali uz njihovu detinjastu narav dolaze i loše stvari - često su jako sebični, predirektni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i brzopleti.

Ne razmišljaju pre nego što nešto izlanu, a kad shvate da možda nisu bili u pravu, započinju svađu da ne moraju da priznaju svoju grešku.

Neodgovorni, neodlučni, skloni kašnjenju na dogovore i čuđenju ako se neko ljuti jer su zakasnili. Započinju stvari koje nikad ne dovrše, a često ih nešto što ih trenutno zanima toliko okupira da zaborave na vreme, obaveze i dogovore.

Brzo im postaje dosadno i traže nova uzbuđenja, što može da bude vrlo problematično u vezama.

Možda najgori horoskopski znak kad je u pitanju detinjasto ponašanje. Škorpije su izrazito zrele i razumne - dok je sve po njihovom.

Čim nešto krene onako kako Škorpija nije zamislila, njihovo raspoloženje se menja, postaje svadljiva i agresivna i ponaša se kao malo dete koje nije dobilo lizalicu na kasi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.