DETALJ NA VRATU KOJI NATAŠA SKRIVA: Ne pokazuje ga često, a svi gledaju simboliku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2021, 11:16

DETALJ NA VRATU KOJI NATAŠA SKRIVA: Ne pokazuje ga često, a svi gledaju simboliku (FOTO)

Emotivno

U poznatom prestoničkom hotelu sinoć se održala konferencija povodom predstojećeg novogodišnjeg nastupa Nataše Bekvalac.

Pečavica se pred predstavnicima sedme sile pojavila u "šik" beloj kombinaciji koja je odisala elegancijom.

Međutim, osim spofisticirane kombinacije ono što je upalo u oči jeste njena tetovaža na vratu.

Nataša je poznata po mnogobrojnim "slikama" koje nosi na svom telu, a ova na vratu predstavlja početno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slovo imena njene najstarije ćerke Hane.

Takođe, opšte poznato je i to da je na desnoj ruci imala istetovirano slovo D, početno slovo njenog bivšeg muža Danila Ikodinovića. Međutim, danas na tom mestu stoji trešnjin cvet.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

- U pitanju je trešnjin cvet. Jedan je veći, drugi manji, jer iz jednog slova su izašla ta dva cveta. Simbolika je jaka. Tetoviranje ne boli, ja bar nisam osetljiva na tu vrstu bola. Boli duša. Telo ne oseća bol - izjavila je tada Nataša.

Treću, najprovokativniju tetovažu ima na boku na kojoj je delfin sa anđeoskim krilima, ona se vidi tek kada se skine u kupaći kostim.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Baš zato što je skrivena, tetovaža delfina je i najizazovnija od svih, a da li će Nata posetiti uskoro "tatu" majstora, ostaje nam da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.