DETALJ NA LICU MUŠKARCA OTKRIVA DA LI JE DOBAR U KREVETU? Zagledajte ga dobro pre nego što uđete u odnos

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2021, 23:48

DETALJ NA LICU MUŠKARCA OTKRIVA DA LI JE DOBAR U KREVETU? Zagledajte ga dobro pre nego što uđete u odnos

Da li se slažete?

Ako je zaista ovo istraživanje tačno, koje je objavio "The Sun", i ako vaš muškarac ima smeđe oči i bradu, trebalo bi da ste velika srećnica.

Istraživanje koje je objavio "The Sun" navodi da su u 73% slučajeva žene bile zadovoljne partnerima u koje imaju bradu. Nije potrebno da bude sređena, samo da je brada.

Upitnik koji su popunjavale žene na sajtu onbuy.com u rezultatima trebalo je da pokaže koji atributi kod muškarca su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokazatelj da je dobar u krevetu.

Na vrhu liste su se našla - široka ramena, tetovaže na ramenu, guste obrve i muškarci koji imaju jaku bradu.

Na listi su se našli i muškarci koji imaju mala stopala i oni koji nemaju kosu.

Ipak, najviše glasova i procentualno najbolje stoje muškarci sa gustom kosom, smeđim očima, širokim ramenima i bradom ili tetovažom.

Sa najmanje glasova su muškarci koji imaju plave oči, velike šake, visoke jagodice i nose naočare za vid.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.