DAO JOJ BAKŠIŠ, A ONA MU TRAŽILA DA SKINE BURMU Ovako su se upoznali Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2021, 22:30

"DAO JOJ BAKŠIŠ, A ONA MU TRAŽILA DA SKINE BURMU" Ovako su se upoznali Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić!

Ljubav koja je trajala dugi niz godina.

Počasni predsednik SPS, narodni poslanik i bivši ministar bivši ministar infrastrukture i ministar saobraćaja Republike Srbije Milutin Mrkonjić preminuo je u 79. godini života.

Podsetimo, lekari sa klinike u kojoj je Mrkonjić hospitalizovan ranije su rekli da je političar u izuzetno teškom, zapravo kritičnom zdravstvenom stanju, zbog popuštanja srčanog mišića. On je, inače, početkom novembra završio na kardio-vaskularnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klinici u Beogradu gde mu je ugrađen pejsmejker, a pre toga, u avgustu, je operisao je srčane zaliske.

Pevačica Ana Bekuta i političar Milutin Mrkonjić su dugi niz godina živeli u skladnoj zajednici, a on je jednom prilikom otkrio da ga je njegov nekadašnji prijatelj Šaban Šaulić upoznao sa, kako kaže, ženom njegovog života.

- Kada sam ugledao Anu na Šabanovom koncertu, nisam znao ko je ona. Pre toga sam upoznao mnoge njene koleginice poput Cece, Snežane Đurišić, Lepe Brene, takav mi je posao, stalno smo se mi političari sretali sa pevačkim zvezdama, ali ja sa njom nisam. Ona je bila u našoj blizini, a ja sam upitao Šabana jedino da li peva "Zlatiborske zore", inače zaista nisam znao ko je ona - rekao je Mrka i dodao:

- Na zabavi posle Šabanovog koncerta Ani sam naručio jednu pesmu i dao joj bakšiš, a ona mi poručila da skinem burmu. Odgovorio sam joj "skinuću ako mi vratiš pare", što ona, naravno, nije uradila. Tome se svi slatko smejemo i dan danas - ispričao je Mrkonjić u emisiji "Šok tok".

- Najbolje stvari dešavaju se kada im se najmanje nadamo. Ja sam se jednostavno prepustila i rekla: neka Bog pošalje ono što misli da mi treba. Nemojmo gubiti nadu bez obzira na krahove i brodolome. Pravi čovek pojavi se onda kada ste spremni za to, kada zavolite sebe. Ja sam se zaista načekala, prva polovina života prošla mi je u traženju. Kada smo se upoznali, imala sam 52 godine, on skoro 70. No, da smo se ranije sreli, možda se ne bismo prepoznali. Nije baš da u dvadesetim i tridesetim znamo šta je ljubav... Tek kasnije to shvatamo, kada se s mudrošću i iskustvom neke vrednosti postave na svoje mesto - ispričala je jednom prilikom Ana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.