DAME, NEMOJTE PRAVITI OVE GREŠKE! Ovakvu odeću NIKAKO ne nosite za Novu godinu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2018, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAME, NEMOJTE PRAVITI OVE GREŠKE! Ovakvu odeću NIKAKO ne nosite za Novu godinu (FOTO)

Neka vam noć prođe u uživanju!

Proslava Nove godine obično podrazumeva manju ili veću svečanost. Bilo da idete na gala proslavu u neki hotel, restoran, ili ćete veče provesti na nekoj kućnoj žurci ili u klubu, svaka dama tu noć želi da izgleda što bolje.

Pripreme kreću bar mesec dana unapred jer treba osmisliti čitav stajlling, od haljine, cipela, frizure i šminke do nakita i ukrasa koje ćete staviti na sebe. Ali treba voditi računa da se ne pretera, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer iako je Nova godina niko ne treba da vas pomeša sa jelkom.

Ovo su komadi odeće i obuće koje žene obožavaju ali koje slobodno možete zaboraviti na ovakvoj proslavi ali i na nekoj drugoj...

Prekratka odeća

Haljina ili suknja koja jedva da pokriva zadnjicu nikako ne ostavlja utisak žene sa dobrim stilom. Žene često umeju da pomešaju pojam "seksi" sa "vulgarnim" pa u želji da budu izazovne umesto haljine obuku više nešto nalik majici. Osim toga, u prekratkoj odeći nećete moći da se opustite jer ćete stalno razmišljati da li ste pokazali ono što nije trebalo, kako ćete sesti itd.

Previše uska odeća

Čak i ako imate savršenu figuru kada budete jele i pile stomak će da vam se naduje a to nikako ne može lepo izgledati.

Dubok dekolte

Blago otvoren dekolte nikome neće smetati, naprotiv. Dekolte odgovarajuće dubine može biti i te kako ženstven ali ako je izrez na vašoj haljini do pupka i ako vam grudi kipe na sve strane to će privući samo neželjene poglede. A i preveliki dekolte nije više in, verujte nam.

Објава коју дели Emily Ratajkowski (@emrata) дана 5. Мар 2018. у 1:00 PST

Nakit koji zvecka kada napravite i najmanji pokret

Nakit koji zvecka obično podseća na zvonce oko vrata koje se stavlja ljubimca i daje do znanja da ste tu i da slušate. U novogodišnjoj noći nakit je i te kako poželjan ali onaj koji ne proizvodi zvukove čitavog orkestra.

Kombinacija crvene i zelene boje

Kombinacija ove dve boje uvek asocira na Božić i Novu godinu ali nikako ne treba da izgledate kao veliki vilenjak ili pomoćnik Deda Mraza.

Letnju odeću

31. decembra zaista nije vreme da nosite letnje haljine ili teksas šortseve.

Објава коју дели Emily Ratajkowski (@emrata) дана 28. Сеп 2017. у 11:28 PDT

Odeća koja je za svaki dan

Čak i ako ste onaj tip žena kojima je mrsko da se sređuju i koje se najbolje osećaju u farmerkama i opuštenom džemperu, novogodišnju noć biste zaista mogle da iskoristite da se malo doterate. Bolje ćete se osećati ako obučete novu svečanu haljinu sa šljokicama ili kožne helanke koje nikad ne želite da nosite na posao. Budite drugačije nego inače!

Obuća u kojoj ne možete normalno da hodate

Ako ste jedna od onih žena koje nisu baš stabilne na visokim štiklama ili ne možete dugo da izdržite u njima, onda je bolje da ih ne obuvate. Vama će biti mnogo lakše ako ne razmišljate o tome da li ćete se negde usput polomiti a izuvanje u sred žurke na kojoj se nalazite zato što ne možete da izdržite u visokim štiklama, jednostavno nije opcija ni za jednu ženu koja drži do sebe.

Bilo šta u čemu ne možete da igrate

Lepo ne mora da znači i neudobno. Poenta svakog izlaska a posebno nobogodišnjeg je baš u đuskanju zato potražite nešto u čemu će vam biti komotno da igrate, pijete, jedete ali i da lepo izgledate.

Објава коју дели Emily Ratajkowski (@emrata) дана 30. Сеп 2017. у 10:02 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.