DA LI JE ZAČINIMA MESTO U VEŠ MAŠINI? Zvuči neverovatno, ali rezultat će vas ODUŠEVITI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 08:59

DA LI JE ZAČINIMA MESTO U VEŠ MAŠINI? Zvuči neverovatno, ali rezultat će vas ODUŠEVITI!

Potrebne su vam namirnice koje već imate u svojoj kuhinji.

Ovi saveti će vam pomoći da vaša odeća vrati stari sjaj i izgleda kao da je tek kupljena, a biće vam potrebne namirnice koje već imate u svojoj kuhinji.

Crni biber

Dodajte kašičicu mlevenog crnog bibera i mašinu zajedno sa deteržentom za pranje. Biber stavite direktno u mašinu, a ne u odeljak za deterdžent i uključite hladno pranje. Biber deluje kao šmirgla i uklanja ostatke sapunice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa odeće.

So

Ako sipate nekoliko kašičica soli u mašinu za pranje veša, imaćete isti efekat. Ovo će sprečiti da se sapunica zalepi na vlakna odeće, pa će ona moći da zablista u punom sjaju.

Sirće

Sirće je, idealno sredstvo da uklonite štetne ostatke sapuna. Istovremeno deluje i kao prirodni omekšivač. Kada sledeći put budete prali veš, dodajte šolju sirćeta, i ne brinite, miris će nestati kada se odeća osuši.

Limun

Kao alternativu, možete dodati i sok od limuna. Ovaj moćni sok će vratiti u život čak i odeću koja je najviše izbledela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.