DA LI BI HTELA DA VIDIŠ OVO NA SVOM FRAJERU? Totalni HIT u svetu! ČIPKASTI VEŠ za muškarce zaludeo je sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI BI HTELA DA VIDIŠ OVO NA SVOM FRAJERU? Totalni HIT u svetu! ČIPKASTI VEŠ za muškarce zaludeo je sve

Oduševljeni?

Jedna od najerotičnijih stvari na ženi svakako jeste njeno donje rublje. Poznato je da dame ovom odevnom komadu pridaju veliki značaj, a izbor koji je lepšim polovinama omogućen je ogroman. Od pamučnih a la Bridžit Džons, preko čipkanih i svilenih gaćica u raznim bojama izbor pokriva sve ukuse.

Sa druge strane, muškarcima je izbor donjeg rublja ograničen samo na bokserice i gaćice.

Međutim, u poslednje vreme u svetu sve je popularniji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trend čipkastog donjeg rublja za muškarce.

Oni muškarci, koji su skloniji eksperimentisanju, ispod svoje odeće mogu sada poneti čipkane grudnjake i seksi gaće. A u ponudi se mogu naći i svilene gaćice, tange, halteri...

Veličine grudnjaka se, takođe, kreću od malih do ekstra velikih.

HommeMystere Luxury Mens Lingerie featuring Emma Teddy 🎀🧸 . . . . . #hommemysterelingerieformen #mensunderwear #pantiesformen #lingerieformen #meninpanties #luxurylingerie #menslingerie #mensfashion #pantyfetish #crossdress #pantyboy

A post shared by HommeMystere - Mens Lingerie (@hommemysterelingerieformen) on Jul 29, 2019 at 2:02am PDT

Ono što je posebno interesantno, žene su oduševljene ovakvim donjim rubljem za muškarce, pa se na sajtu na kome se prodaju ovakvi komadi samo ređaju komentari.

Jedan muškarac je za grudnjak koji je kupio komentarisao da je toliko seksi njegova cura obožava kada ga nosi.

Drugi je za komplet donjeg rubljakomentarisao da je materijal toliko mekan i udoban da bi celu noć mogao spavati u njemu.

HommeMystere Luxury Mens Lingerie featuring Miranda . . . . . #hommemysterelingerieformen #mensunderwear #pantiesformen #lingerieformen #meninpanties #luxurylingerie #menslingerie #mensfashion #pantyfetish #crossdress #pantyboy

A post shared by HommeMystere - Mens Lingerie (@hommemysterelingerieformen) on Mar 31, 2019 at 4:01pm PDT

HommeMystere je osnovan 2009. godine i cilj im je da osmisle i našrave zabavno, udobno, unikatno donje rublje za muškarce.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.