Ceo dan su joj krvarile desni i nos - ispostavilo se da je u pitanju OVA opasna bolest!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2018, 06:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceo dan su joj krvarile desni i nos - ispostavilo se da je u pitanju OVA opasna bolest!

Svakome može da se desi...

Sve je počelo tako što je Natalija malo po malo primećivala mnoge modrice na njenom telu, kojih se nije sećala kako ih je dobila. Male ranice su krvarile obilno i nisu želele da stanu.

- Sećam se jednom kada je počeo da mi curi krv iz nosa, nije htelo ceo dan da stane, pa sam morala da primam i tranfuziju - rekla je Natalija.

USTALI STE IZ KREVETA, ALI NEŠTO NIJE ISTO! OTKUD OVAJ ŠLAUF? Ovako se gojimo PREKO noći!

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Provela je mesece odlazeći u bolnice, dok joj nisu dijagnostikovali opasnu bolest koštane srži. Natalija je imala aplastičnu anemiju, što je značilo da joj je hitno bila potrebna transplantacija koštane srži.

Na svu sreću, njen brat je bio odgovarajući donor.

BUBULJICE NA ZADNJICI? Evo koje PROBLEME u telu imate - POD HITNO REŠAVAJTE (FOTO)

- Doktori su mi rekli da zamrznem svoje jajne ćelije, jer bi postoperativna terapija mogla da utiče kasnije na moju plodnost, kao i da se ošišam na ćelavo. Na svu sreću nisam imala nikakve posledice od terapije - rekla je Natalija.

Onima koji prolaze kroz isto, Natalija je imala poruku:

- Pokušajte da ostanete pozitivni i da nikada ne odustajete. Ne dozvolite da vam bolest uništi život.

Bleeding gums and all-day nosebleeds turn out to be a sign of a deadly bone marrow disease  Natalia Slazak, 31, from Buckinghamshire, was diagnosed with aplastic anaemia, a condition which causes red and white blood cells and platelets to drop to dangero… https://t.co/9958o6hF03

— Healthy News Daily (@eHealthyDaily) September 25, 2018

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.