Celu godinu je jela samo BOMBONU NA DAN! Nećete verovati šta se desilo sa NJENIM TELOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 09:56

Celu godinu je jela samo BOMBONU NA DAN! Nećete verovati šta se desilo sa NJENIM TELOM!

Jako težak period.

Madason Faulker iz Belfasta prošle godine je spala na samo 40 kilograma, i to nakon godinu dana stroge dijete za koju je sama naporavila meni. Ali na njemu nije bilo skoro ničeg - samo jedna bombona i pola keksa dnevno. Kako piše Belfast live, ona tvrdi da nije znala ništa o poremećajima u ishrani, samo je želela da smrša nakon što su joj prijatelji rekli da je jednostavno debela.

- Nekoliko ljudi je komentarisalo da sam debela i da bi zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trebalo da smršam. Poverovala sam u to jer sam mislila da su mi prijatelji.

Njena majka Kimberli Nil rekla je kako je prvo primetila da Madason vraća kući ručak koji je nosila u školu, a tokom večere se skrivala u svojoj sobi i bacala hranu u smeće.

Wedding Saturdays🙈

A post shared by Madason Faulkner (@madasonfaulkner) on Jun 18, 2018 at 2:48pm PDT

Kad je Madason počela da ima vrtoglavice u školi, to je nateralo njenu majku da je odvede doktoru. On nije primetio poremećaj u ishrani, već ju je poslao na CT skener mozga.

Međutim, devojka nije ništa preduzimala sve dok se nije onesvestila u školi jer su jetra i bubrezi počeli da joj otkazuju. Madason su tada stavili na strog režim ishrane. Morala je da jede na svaka dva sata i da leži u krevetu kako bi vratila kilograme.

When i went out😆

A post shared by Madason Faulkner (@madasonfaulkner) on May 20, 2018 at 10:40am PDT

Međutim, majka tvrdi kako kućno lečenje nije pomoglo jer se Madason osećala bespomoćno i čak je tri puta pokušala da se ubije. Napokon je onda u nekom trenutku odlučila da se prijavi u kliniku za poremećaje u ishrani, i to nakon što je pune dve nedelje bila potpuno bez hrane.

Sada je Madason na fakultetu, vratila je težinu i kaže kako oseća strah od poremećaja u ishrani. Prikupila je novac koji je donirala klinici u kojoj se lečila i koja joj je pomogla da ostane živa. Želi da postane medicinska sestra za mentalna oboljenja.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.