CRNKA BUJNIH OBLINA JE KRIVA za Kajlin i Skotov raskid: Dugo se šuškalo, sada je istina izašla na videlo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNKA BUJNIH OBLINA JE KRIVA za Kajlin i Skotov raskid: Dugo se šuškalo, sada je istina izašla na videlo!

Uvek postoji neko treći?

Američka Instagram zvezda Rojean Kar, poznatija pod nadimkom YungSweetRo, koju zapravo već godinama povezuju sa reperom Trevisom Skotom, mogla bi da bude glavni krivac za njegov raskid sa slavnom milijarderkom i rijaliti zvezdom Kajli Džener.

Šuškanja o njih dvoje kruže već duže vreme s obzirom na to da su poprilično bliski, a Rojean je bila i jedna od gošća na Trevisovom rođendanu, koji je organizovala sama Kajli.

Njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << raskid nakon dvogodišnje veze i nakon rođenja ćerkice Stormi šokirao je njihove obožavaoce. Trevis je, prema pisanju stranih medija, otkrio da se razlog njihovog raskida krije u razilaženju njihovih mišljenja i želja, s obzirom na to da on trenutno želi da se posveti muzici, a Kajli je želela da prošire porodicu, ipak se čini da bi pravi razlog mogla da bude Rojean.

Ona je u više navrata javno ismavala Trevisovu i Kajlinu vezu, branila njihovo prijateljstvo i bliskost, a često je i na društvenim mrežama otkrivala da se nalazi na istim lokacijama na kojima se, slučajno, nalazio i slavni reper.

Mediji su zatražili njen komentar, a ona se na to oglasila na svom Instagramu.

- Ni jedna od tih glasina nije tačna, internet kreira i stvaru lažnu priču. Molim da prestaneteda širite laži i ostavite nas na miru jer to utiče  na naše živote. Hvala - napisala je Rojean u objavi.

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on Aug 28, 2019 at 11:50am PDT

Kajli i Trevis upoznali su se u aprilu 2017. godine, a već u fabruaru 2018. godine na svet je došla njihova devojčica Stormi. Nakon rođenja ćerke, Trevis je počeo da se pojavljuje na ekskluzivnim događanjima zajedno s klanom Kardašijan-Džener i sve se dugo vremena činilo idiličnim.

Navodno su se već neko vreme svađali, a poslednjih mesec dana počeli su da se pojavljuju medijski natpisi o tome kako je njihov odnos zahladneo. Ovih dana ta vest je potvrđena, ali ni jedna strana ne želi da potvrdi, ili otkrije uzrok.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.