ČITAĆETE GA KAO OTVORENU KNJIGU: Ovo je psihološki profil OVNA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČITAĆETE GA KAO OTVORENU KNJIGU: Ovo je psihološki profil OVNA!

Upoznajte ga dobro.

Provokativan, bučan, energičan i neustrašiv, Ovan je znak koji će svugde biti primećen. Njegovo žustro kretanje i živa gestikulacija odaju nervoznu osobu koju ne drži mesto i kojoj uvek nedostaje reči da izrazi sve što oseća. I njegov hod odaje osobu koju ne drži mesto i koja želi što pre da stigne do cilja.

Čini se da rođeni u tom vatrenom znaku na sve moraju da reaguju, a kako redovno i bezazlenu kritiku shvataju kao napad ili izazov, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i reakcije su im burne. Za njih se vezuju brojne krajnosti, a odnosi s drugima najčešće im se vrte oko ljubavi i mržnje. Ne vole ništa osrednje, a nikad osrednje i ne daju. Iz sebe izvlače maksimum i dostojanstveno odbijaju mrvice prijateljstva, ljubavi…

Važe za tešku, tvrdoglavu i naprasnu osobu koja uvek tera po svome i sve gleda kroz svoju prizmu. Tipičan Ovan rečenicu počinje sa “Ja”, u društvu je glasan i često nadmen, a u poslovnim odnosima ne baš vičan saradnji. Premda mu prijatelji prigovaraju kako se previše hvali i uvek ustraje na svom mišljenju, ipak je mnogo onih koji ga iskreno vole, jer on je velikodušan, osećajan, otvoren i pošten.

Njegova drskost i pokoja uvreda biće mu oproštena jer će svoju privrženost dokazati na drugi način. Kad ga neko naljuti, reći će i ono što ne misli, samo da ga povredi. Brzo plane, ali bes mu ne traje dugo. Nakon oluje koju je izazvao, ponovno je vedar – kao da se ništa nije dogodilo. Neće se izviniti, nego će se svojim postupcima iskupiti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.