ČAŠA PROKUVANE VODE: Pijte ovo svako JUTRO u isto vreme i EVO šta će se dogoditi sa VAŠIM TELOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2019, 06:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČAŠA PROKUVANE VODE: Pijte ovo svako JUTRO u isto vreme i EVO šta će se dogoditi sa VAŠIM TELOM!

Preporodiće vas!

Jetra štiti organizam od štetnih supstanci, pomaže da se otpad ukloni iz tela, učestvuje u svim vrstama metabolizama: proteini, masti, ugljeni hidrati, vitamini, kao i razmeni minerala i vode. Bez nje naš život je nemoguć - telo će biti otrovano!

Neophodno je stalno održavati normalan rad jetre, pomoći joj da se oporavi, organizovati "dane odmora" za jetru, piti dovoljno tečnosti, inače će biti teško >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da jetra normalno radi.

Kako očistiti jetru vodom

Uz nepravilno funkcionisanje jetre pojavljuju se promene u psihi i probavi. Koagulacija krvi se pogoršava, javlja se bol u rebrima i grudima, kao i vrtoglavica.

Kod žena se može javiti i promene u menstrualnom ciklusu. Javlja se i rizik od iracionalne razdražljivosti, ljutnje (čak i besa). Slabljenjem jetre, osoba je sklona nesanici, raspoloženje se pogoršava, čak se javlja i depresija.

Nokti postaju tanki i krhki, a njihova bleda boja takođe ukazuje na nepravilno funkcionisanje jetre. Jetra je usko povezana sa vidom, a njeno slabljenje može izazvati oštećenje vida, crvenilo očiju, rupture malih krvnih sudova u očima, a u večernjim satima se može pojaviti i bol u očima, takođe u slučaju žutice, beonjača postaje žuta.

Pritisak unutar lobanje (intrakranijalni pritisak) takođe zavisi od stanja jetre.

Još pre nekoliko vekova su jetru počeli da čiste vodom, a ovaj metod i dalje veoma uspešan. Svako jutro u TAČNO SEDAM SATI, dok još ležite u krevetu, popijte čašu prokuvane vode koja je ohlađena na sobnoj temperaturi. Morate ustati za 10-15 minuta nakon uzimanja vode. Tok čišćenja jetre traje trideset dana! 

Vreme za uzimanje vode se ne može pomeriti, treba ga piti tačno u sedam ujutro svakog dana. Možete probati i nepotpuno pročišćavanje jetre - popijte čašu vode u sedam ujutro vikendom. Ova metoda je vrlo jednostavna, ali daje odlične rezultate. Naravno, ako je jetra puna otrova, morate koristiti jače metode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.