Brutalno je izvređali i nazvali NAJRUŽNIJOM NA SVETU! Pokazala im koliko je JAKA, danas ŽIVI svoj SAN! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 11:55

Brutalno je izvređali i nazvali "NAJRUŽNIJOM NA SVETU"! Pokazala im koliko je JAKA, danas ŽIVI svoj SAN! (FOTO)

Lizi Velaskez je primer kako kroz život treba koračati hrabro!

Sećate se priče o Lizi Velaskez koja je pre petnaest godina proglašena za "Najružniju ženu na svetu"? Podsećamo da je Lizi sasvim slučajno pronašla video koji je imao u to vreme četiri miliona pregleda na kojem se pojavila njena slika gde je i proglašena za najružniju na svetu. Sedamnaestogodišnja Lizi je bila šokirana, a zatim i slomljena zbog komentara koje je videla ispod ovog videa.

A >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u komentarima je pisalo: "Zbog čega li je roditelji drže u životu", "Valja je ubiti ognjem" i hiljade sličnih varijacija. Neki su joj čak savetovali da treba da se ubije.

A post shared by Lizzie Velasquez (@littlelizziev)

- Plakala sam noćima. Kao tinejdžerka, mislila sam da je svršeno sa mojim životom. Nisam mogla da se nateram da popričam o tome sa nekim drugim, čak ni sa prijateljima. Bila sam samo šokirana – otkrila je Velaskezova za "BBC".

Ona je još tad navikla da je svakodnevno maltretiraju zbog izgleda. Rođena je sa dva retka poremećaja – Marfanovim sindromom i lipodostrofijom. Zbog toga ne može da se ugoji bez obzira koliko jede. Još u vrtiću je osetila da je se vršnjaci klone i da je se plaše.

Međutim, Velaskezova nije dozvolila da je životne okolnosti slome, odlučila je da pomogne sebi, a sada pomaže i drugima. Danas ima 32 godina i 27 kilogram i motivacioni je govornik. Veoma je aktivna na društvenim mrežama gde vrlo rado deli sa drugima svoje misli i ubeđenja.

Radi na podizanju svesti mladih i propagiranju vrednosti koje su veoma važne u životu.

A post shared by Lizzie Velasquez (@littlelizziev)

Pre par dana je podelila i vest da se vakcinisala.

- Primila sam i drugu dozu vakcine. Prošlu godinu sam provela u izolaciji, jedva čekam da zagrlim drage ljude - napisala je u objavi.

A post shared by Lizzie Velasquez (@littlelizziev)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.