Bolja od svakog antidepresiva: Napitak koji leči depresiju i loše raspoloženje

Izvor: B92, 16.Okt.2018, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolja od svakog antidepresiva: Napitak koji leči depresiju i loše raspoloženje

Sastojke za ovaj savršen napitak možete kupiti bilo gde, ali pazite da ga ne izlažete visokim temperaturama, jer se nivo hranjivih materija može smanjiti ili oslabiti.

Za limunadu od kurkume je utvrđeno da sadrži neke od najboljih lekovitih vrednosti. Poznato je da kurkuma ima snažna antiupalna svojstva. Ovaj koren ubija kancerogene ćelije, leči depresiju, smanjuje holesterol.

Lista je dugačka, ali je važno spomenuti i druge pogodnosti kao što je njegova sposobnost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za lečenje raka kože, Alchajmerove bolesti i drugih stanja kao što su artritis, žgaravica, žutica, dijareja, žučna kesa i bol u želucu.

Kurkuma za lečenje depresije

Postoji mnogo načina i lekova koje možete koristiti za lečenje depresije. Tužna stvar o korišćenju bilo koje vrste lekova za depresiju su strašne nuspojave koje dolaze s njihovim korištenjem, kao što su teško disanje, suicidne misli ili najgora – krvarenje u želucu.

Veliko otkriće je dokazalo da kurkuma može da izleči osobu s teškom depresijom, bez potrebe da se suočava s bilo kakvim nuspojavama. Kurkuma leči depresiju s posebnim sastojkom koji se zove kurkumin, a dokazano je da je efikasniji od supstanci u antidepresivima.

Kako napraviti limunadu od kurkume

Postoje različiti načini na koje možete napraviti limunadu od kurkume, a ovo je jedan od najefikasnijih i najjednostavnijih načina.

Recept za 4 osobe:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.