Bliži se sedmoj deceniji života, a sada je otkrila tajnu mladolikog izgleda

Izvor: B92, 13.Avg.2020, 08:33

Bliži se sedmoj deceniji života, a sada je otkrila tajnu mladolikog izgleda

Manekenka Paulina Porizkova dugo nije prošetala modnom pistom, ali je i dalje u zavidnoj formi. Često pozira u bikiniju i hvali se vitkom figurom te mladolikim izgledom zbog kojeg mnogi ne mogu da poveruju da ima 55 godina.

Kako tvrdi, na fotografijama ne koristi filtere, a nikad se nije podvrgla tretmanima zatezanja bora ili estetskih korekcija lica.

Njena ishrana je uravnotežena, ali se ne ograničava previše, navela je ona, prenosi Index.

"Ne uživam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << baš u prerađenoj hrani, ali ponekad volim da pojedem kolač. Pušila sam do 40. Prestajala sam kad sam bila trudna i dojila", priznala je.

Nije oduvek volela da vežba, ali sada ima rutinu koje se drži. Trenira uglavnom tri puta nedeljno.

"Nekad više, nekad manje. Većinom radim pilates, ponekad ubacim ples ili neki drugi kardio trening i to je to", dodaje.

Prve znakove starenja uočila je, kaže, pre 50.

"Da, imam bore. Imam nešto obešene kože, ali to je deo života. Ne mogu da izgledam kao da imam 39 samo zbog zdrave ishrane i fitnesa", zaključila je.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.