Blejk Lajvli otkrila tajnu svog stila: Zbog ovoga UVEK izgleda savršeno! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2018, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blejk Lajvli otkrila tajnu svog stila: Zbog ovoga UVEK izgleda savršeno! (FOTO)

Glumica je otkrila do sada nepoznate detalje u vezi svoga stila oblačenje i izbora garderobe...

Blejk Lajvli je uspešna glumica, supruga, majka dvoje dece i kako kaže njen suprug Rajan Rejnolds - odlična kuvarica. Ipak, uz sve svoje obaveze ona uspeva da izgleda odlično.

Javnost je dugo mislila da su njene odevne kombinacije rezultat rada čitavog tima stilista. Međutim u svom nedavnom intervju WWD-u, Blejk je otkrila da sama uređuje svoj ormar.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
A post shared by Blake Lively (@blakelively) on Feb 14, 2018 at 5:40pm PST

A tim povodom je rekla sledeće:

- To je puno posla. To nije isto kao da samo obučete odeću na početku novog dana. Ali kada konačno nađete odgovarajuću odeću, dovoljno je samo da odaberete šta volite da nosite, kao i svako drugo ljudsko biće - priznala je glumica.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on Mar 20, 2018 at 12:43pm PDT

Blejk uvek izgleda odlično i sređeno, pa su fanovi bili iznenađeni da ona sama vodi računa o svemu. Za nju, kontrola je sve i na pitanje zašto je izabrala da sve sama radi, objasnila je u pomalo šaljivom tonu:

- Najverovatnije zato što imam maniju za kontrolu i veliki ego – to je najiskreniji razlog - rekla je Blejk.

Ona je takođe rekla da voli da bude kreativna, ali samo ako joj niko ne pomaže. Kada joj pomoć zaista treba, dodala je, ona sama poziva dizajnere da joj priteknu u pomoć.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.