Bio je u meni pre nego što sam postala svesna Upoznala ga je na ulici, a onda joj je pokazao svoj...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2019, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bio je u meni pre nego što sam postala svesna" Upoznala ga je na ulici, a onda joj je pokazao svoj...

Naučio je mnogo!

Kao što sam već jednom i pisala dečko mi je automehaničar, a ja sam završila pravni fakultet. Moji roditelji su veoma uticajni, novac nam nikada nije nedostajao, ali nikada nismo patili od nekog nivoa, zato ni njima ne smeta moja veza sa Mišom.

Naša se veza u početku zasnivala na sirovom seksu, ali kasnije su se razvila osećanja i odlučila sam da ga uvedem u svoj svet.

Dok sam bila studentkinja u Parizu upoznala sam jednog fotografa koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me je uveo u svet ludog, zaista ludog seksa i stvari koje se ne mogu rečima opisati, ali kada se osete, mislite da ste stigli u raj i da ništa bolje ne postoji.

Bilo je to jedne večeri kada sam u Parizu izašla da se prošetam. Bila sam veoma mlada i neiskusna, ali i dosta radoznala i otvorena da upoznam nove ljude.

Pogled mi se zaustavio isped jednog izloga gde su se nalazile slike. Portret devojke me je oduševio. Imala je dugu crnu kosu, baš kao i ja. Padala joj je preko leđa i meko prekrivala oblu zadnjicu. Slikana je otpozadi, ali je bila okrenuta ka objektivu i delovalo je kao da gleda pravo u oči i skenira svaki deo duše i tela. Prošli su me trnci i želela sam da ima snagu te divlje devojke.

- Dobro veče - začula sam muški prodoran glas na francuskom, a potom ugledala priliku muškarca u kaputu. Izgledao je veoma lepo, stariji, dosta stariji od mene, imao je preko četrdeset, crn, visok, a proseda kosa je odavala njegovu zrelost. Imao je jake butine i moram priznati veliku izbočinu na pantalonama. Odmah sam poželela da je vidim i ko zna..

- Dobro veće - dodala sam kao zbunjena, a uopšte nisam bila baš toliko naivna, ali rešila sam da te večeri igram tu igru, neka on bude moj gospodar.

- Ako vam se sviđaju ove fotografije mogu vam pokazati neke bolje - rekao je.

- Zar postoji bolje - rekla sam.

 - Da, u mom ateljeu postoji bolje - rekao je i nasmejao se vragolasto.

 Odmah sam pristala, a on me je uhvatio za ruku kao da me već poseduje i odveo ka vrhu zgrade. Peli smo se stepeništem u staroj zgradi, a seksualna napetost među nama je rasla. U kako mi je bila vlažna ribica u tim momentima, nikad neću zaboraviti.

Čim smo se počeli, zaključao je vrata, skinuo kaput i stao tik iza mene. Osećala sam njegov dah na svom vratu.

- Eto, htela si da vidiš, bolje i sada ću ti pokazati. Tvoja šifra će biti Modesti. Ukoliko ti se nešto što ti budem radio ne bude svidelo, samo reci Modesti i ja ću prestati - šapnuo mi je na uvo, a onda je počeo da me svlači dok nije stigao do gaćica.

Ostavio ih je, bile su svilene, a potom je počeo da trlja moju ribicu upravo preko ove tkanine tako da je trenje bilo još jače nego da je to radio po goloj koži. Za to vreme me je samo divljački gledao pravo u oči. Vrlo brzo sam svršila i kada su mi gaćice bile skroz mokre, okrenuo me je i naslonio na fotelju.

Gaćice je samo pomerio u stranu a onda sam osetila njegov penis duboko u meni. Nikada nisam bila toliko uzbuđena. Dok je ulazio u mene, treljao je moje b*adavice, a ja sam rukom milovala njegove t*stise.

Nakon izvesnog vremena, puno znoja i stenjaja, bila sam potpuno otvorena i opijena osećajima koje mi je izazvao. Senzacije kakve nisam doživela, a onda sam osetila nešto vlažno na svojoj g*zi. Bio je to nekakv gel i pre nego što sam i postala svesna osetila sam ga u svojoj g*zi. Ulazio je grubo i vukao me za kosu.

Ako sam do tada uživala, sav užitak se utrostručio. Želela sam da me celu ispuni i svrši u mene. Tako je i bilo, a šifru Modesti nisam ni koristila.

Ne te večeri, a kasnije, šta je bilo. Pa to ću vam ispričati drugom prilikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.