Bilo koja žena, ima momente kada je ranjiva. To je postalo zaista izazovno!

Izvor: B92, 20.Okt.2019, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bilo koja žena, ima momente kada je ranjiva. To je postalo zaista izazovno!"

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl priznala je da joj je majčinstvo, ma koliko ono bilo pozitivno, donelo i novu borbu sa medijima koji stalno nadziru njen i život njene porodice, prenosi Bi-Bi-Si.

Markl se za princa Harija udala u dvorcu Vindzor u maju 2018. godine i rodila sina Arčija ove godine.

Govoreći o novom dokumentarcu Aj-Ti-Vija, vojvotkinja se osvrnula na svoj život u centru pažnje medija, i rekla da joj prave probleme uprkos svim njenim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokušajima da bude dobra kraljevska nevesta i dobra novopečena majka.

Ona se požalila i na to da je mnogi nisu pitali da li je uopšte dobro. Na pitanje kako se snalazi u novoj ulozi, Markl je odgovorila:

"Gledajte, bilo koja žena, posebno kada je trudna, ima momente kada je ranjiva. To je postalo zaista izazovno. Ne želim ni da govorim koliki je izazov kada i dete dođe na svet."

Ona je istakla i to kako je najteži zadatak kraljevske porodice upravo konstantna interakcija sa novinarima, i naglasila da se oseća anksiozno svaki put kada vidi kameru i blic, i svaki put kada čuje "klik".

Princ Hari i njegova supruga su u septembru su boravili u poseti Južnoj Africi, a neposredno po povratku u Veliku Britaniju odlučili su da tuže nekoliko britanskih portala i novina.

Vojvotkinja od Saseksa je tužila list Mejl on Sandej zbog, kako navodi, nelegalnog objavljivanja njenih privatnih prepiski, dok je princ Hari pokrenuo pravne postupke protiv medija San, Njuz of d Vorld i Dejli Mejl zbog krađe podataka sa njegovog privatnog mobilnog telefona.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Megan Markl: Nervozna sam kad vidim blic i čujem klik!

Izvor: Svet plus, 21.Okt.2019, 10:57

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl se osvrnula na svoj život u centru pažnje medija te kazala da joj prave probleme. Nervozna sam kad vidim blic i čujem klik! Ona je istakla to kao najteži zadatak kraljevske porodice - konstantna interakcija s novinarima, te naglasila da se oseća anksiozno...Vojvotkinja...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.