Bila si u pravu što si ga udarila daskom za peglanje... Očajne komšije ostavile devojci poruku ŠUTNI GA

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 11:02

"Bila si u pravu što si ga udarila daskom za peglanje..." Očajne komšije ostavile devojci poruku "ŠUTNI GA"

Nisu više mogli da izdrže...

Kada živite u zgradi, ukoliko nemate baš odličnu zvučnu izolaciju, često vaši problemi i svađe, mogu postati i komšijske. Hteli ne hteli, susedi će čuti buku koja dolazi iz vašeg stana, što nikako nije prijatno kako za vas, tako i za njih.

Jedne komšije su bile toliko očajne i revoltirane svađama koje su konstantno dolazile iz stana 9S, da su morali da ostave poruku:

- Drage komšije u 9S,

Devojko, učini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svima uslugu i šutni ga. Nije nam potrebno da se još jednom probudimo u dva ujutru jer on ne može da bude odrastao i da se presabere. Da se još jednom probudimo zbog lupanja vratima, tabananja nogama i najgori deo - slušajući njegovo cviljenje "koji k***c". Bila si u pravu što si ga udarila daskom za peglanje pre dve godine. Tvoj novi pas zaslužuje bolje. Samo jednostavno, raskinite već jednom. Molim te, dozvoli nam da makar jedan mesec prođe bez buđenja usred noći. Hvala ti - podelila je zanimljivu poruku, sa jednog Instagram profila, manekenka Sofija Milošević.

Evo kako je to izgledalo:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.