Balerina otkriva šta tačno jede kako bi imala idealnu liniju i zašto nikada ne jede pre 11 sati ujutru

Izvor: Vesti-online.com, 07.Nov.2018, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balerina otkriva šta tačno jede kako bi imala idealnu liniju i zašto nikada ne jede pre 11 sati ujutru

Balerine su jedne od najlepših i najnegovanijih žena na svetu, a sada je jedna od njih otkrila šta jede kako bi imala dovoljno energije i kako bi savršeno obavljala svoj posao.

Engleska balerina Sasi Gregson-Vilijams (21) otvorila je vrata svoje kuhinje. Prva stvar koju uradi ujutru jeste da popije čašu tople vode sa limunom kako bi pokrenula njen metabolizam, a zatim i zeleni smuti koji pje oko podneva nakon treninga

#BTS Online Studio Space! New Skill video live >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << on the studio today. Learn how to master the hero move: The Plié This is the most important skill video to see, as we use this move the majority of @balletblastbysassy leg workouts! #sassyselfie #naturallysassy #balletblastbysassy

Објава коју дели Sassy Gregson-Williams (@naturally.sassy) дана 2. Авг 2018. у 1:22 PDT

- Ja ne jedem pre 11 sati, što je slično postu od 8 sati. Ja ne jedem ako nisam baš gladna, jer se mali razmak između obroka pokazao odličnim u kontroli napada gladi, a odlično je i za varenje i energiju - objasnila je ona.

Njen omilejni napitak je zeleni smuti i sastojaka za njega mora uvek da bude u kuhinji, kao i tečnih aminokiselina. Ukoliko želi da se malo počasti ona će uzeti veganski kolač ili malo niskokaloričnog sladoleda.

Back in LA My apartment, my office, my tupperware lunches, my workout routine.. all the little quirks to the day that makes it feel like home. I love travelling but I really love routine, it keeps me focused, keeps me moving forward. That’s one of the first things I’ll advise to any subscribers, clients or friends that want to achieve their health goals; find the routine that gets the best out of you. Feels so good coming back to mine #naturallysassy

Објава коју дели Sassy Gregson-Williams (@naturally.sassy) дана 27. Јул 2018. у 12:59 PDT

Pre odlaska u krevet popije crni čaj, a ako je još uvek gladna poješće činiju ovsene kaše ili putera od badema sa bananom. Balet joj znači sve na svetu, a kao tinejdžerka često nije jela i zadovoljavala se samo malim užinama. Mislila je da manje masna hrana može da joj pomogne da održava svoje baletsko telo. Tokom jedne probe, izvrnula je članak i nejni ligamenti su popucali jer nije imala dovoljno hranljivih sastojaka u telu.

Povreda ju je naterala da napravi malu pauzu, tokom koje se posvetila svom mentalnom i fizičkom zdravlju. Dobijala je injekcije steroida u članak kao bi se brzo oporavila od povrede, ali je trpela i bol.

Throwback to a London lunch with Kombucha from @Kevita_Europe. London has the best coffee shops and cafes, this one is serving up broccoli fritters, shakshuka, and an amazing avocado coconut salad that I need to recreate at home. (Miss being in you LONDON ) #kevita #kombucha #explorethetaste #kombuchataste #ad

Објава коју дели Sassy Gregson-Williams (@naturally.sassy) дана 4. Окт 2018. у 9:23 PDT

- Šta god da sam radila nije pomagalo. Tonula sam u depresiju, a moj članak se nije oporavljao, rekla je ona.

Poziv na buđenje došao je od njene sestre koaj joj je skrenula pažnju da se ona ako plesačica uopšte nije dobro starala o sebi. Vremenom, Sesi je počela da jede dovoljne količine hrane i da unosi dosta voća, povrća, celih zrna žitarica i laganih proteina. Odrekla se veštačkog šećera i fokusirala se na sveže proizvode.

Sada ima poseban režim ishrane koji ne obuhvata mleko i mlečne proizvode, a kaže da zahvaljujući tome ima više energije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.