BRAZILSKA BRINETA: Novi trend zbog će vam biti dovoljno samo JEDNOM godišnje da idete kod frizera (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2018, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAZILSKA BRINETA: Novi trend zbog će vam biti dovoljno samo JEDNOM godišnje da idete kod frizera (FOTO)

Da li vam se dopada?

Osvežiti tamnu kosu, a da ne postanete plavuša ili da se ne okrenete svetlijim tonovima može biti težak zadatak. Ipak, u Brazilu se pojavio trend koji će se posebno svideti brinetama koje žele upravo takvu promenu.

Tri greške u šminkanju koje mnoge devojke prave, a kvari im CEO izgled!

U zemlji talasa predivne Žizel Bundšen, frizura koju žene traže prilikom posete svojim frizerima jeste "posvetljena brineta" ili kako to one >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kažu na portugalskom "morenas iluminadas".

Ako izbacite OVU jutarnju naviku, uvek ćete imati divnu kosu!

Објава коју дели Morena Iluminada 💃🏻✨ (@morenas_iluminadas_) дана 23. Нов 2018. у 10:46 PST

Frizer iz Sao Paula kaže da gotovo polovina njegovih klijentkinja traži ovu boju, koja polako postaje najtraženiji stil kada je u pitanju kosa, naravno odmah nakon plavuša.

Ovaj frizer izgled "posvijetljene brinete" postiže tako što na vrhove kose nanosi boju tek tri nijanse svetliju od prirodne boje njegovih klijentkinja, a onda je rukama "pogura" prema sredini kose.

Објава коју дели DIEGO DONATTO® (@diegodonatto) дана 26. Нов 2018. у 4:31 PST

Nakon toga na koren kose stavlja tonove slične prirodnoj boji, a rezultat je savršena kombinacija koja je vrlo laka za održavanje.

S obzirom na to da su na korenu tonovi koji se jedva razlikuju od vaše prirodne boje, izrastak je nevidljiv. Frizura obično traje i po šest meseci, kaže on i dodaje da ima i klijentkinje koje dolaze tek jednom godišnje.

Ako ste brineta koja je željna promene koja se savršeno uklapa u jesenje i zimsko vreme, ovo je možda opcija za vas.

Објава коју дели Daiane Brasileiro (@daianebybrasileiro) дана 26. Нов 2018. у 5:46 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.