BLISTAJ KAO HOLIVUDSKA DIVA: Najlepša žena sveta nam otkriva svoje STAVOVE O LEPOTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2018, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLISTAJ KAO HOLIVUDSKA DIVA: Najlepša žena sveta nam otkriva svoje STAVOVE O LEPOTI!

Saznajte koja sredstva ona uvek nosi u kozmetičkoj torbici.

Mnoge devojke se ugledaju na Anđelinu Džoli, što nije ništa čudno - uspešna je, lepa. Mlade žene pokušavaju da budu kao ona, ali ona ima par poruka za njih pomoću kojih će izgčedati kao da su došle direktno sa crvenog tepiha!

O eksperimentima u detinjstvu 

- Kao dete, nisam bila tipična devojčica. Znate, neke devojke su često pravile frizure jedna drugoj i izmišljale nove. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Slatko je, ali nikad nisam bila takva devojka. Sada je u trendu plava kosa, a kada sam bila dete koristili smo posebne olovke kako bi kosa dobila sjajnu nijansu.

Објава коју дели Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) дана 13. Мар 2018. у 10:27 PDT

O kozmetičkoj torbici 

- Moj glavni proizvod za svaki dan je korektor. Osećam se mnogo udobnije kada je u tašni. Ako je u pitanju večernji izlazak onda koristim crveni ruž. Ja nosim samo jednu posebnu nijansu crvene boje. Imam i ajlajner u crnoj boji i maskaru. Moja kozmetička torba je dosta dosadna.

O problemima sa kožom 

- Od 11. godine periodično imam tamne mrlje na koži. Nakon trudnoće, ove mrlje su postale još izraženije. Stoga, s vremena na vreme koristim "IPL tretmane".

Објава коју дели Angelina Jolie (@angelinajolie) дана 7. Мар 2017. у 8:47 PST

O starenju 

- Sada, kada se pogledam u ogledalo, sve više i više vidim svoju majku, a ova sličnost me raduje. Razumem da starim, i prihvatam ove promene. To znači da živim i starim. Naravno, ne volim tamne mrlje na koži i druge nedostatke. Ali volim sebe i svoje godine.

O lekcijama majke o lepoti 

- Svaki put kad sam bila uznemirena, moja majka bi rekla: Otvori dušu za mene. Svako ima svoj koncept lepote, ali verujem da je najlepša stvar intelekt. Čovek sa jasnim umom koji zna kako treba razmišljati je vrlo seksi. Ne postoje atraktivniji kvaliteti od promišljenosti i osetljivosti. I nijedna kozmetika neće sakriti praznu glavu ili okrutno srce.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.