BILA JE PRELEPA, ŠTETA Poznata pevačica promenila LIČNI OPIS, svi je prozivaju da izgleda IZDEFORMISANO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 20:26

"BILA JE PRELEPA, ŠTETA" Poznata pevačica promenila LIČNI OPIS, svi je prozivaju da izgleda IZDEFORMISANO!

Svi se pitaju što joj je to treblao.

Džesika Simpson godinama je bila sinonim prirodne lepote, te je bila miljenica fanova širom sveta. Iako je plenila lepotom, čini se da je i ova atraktivna plavuša poklekla pred trendom plastične hirurgije.

Džesika je uvek važila za prirodu, raskošnu lepoticu, ali poslednje fotografije govore da je i ona imala nekoliko korekcija na svom licu.

Naime, ona je na Instagramu obajvila fotografiju bez trunke šminke i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok su je neki njeni fanovi hvalili zbog ovog poteza, mnogi su se zapitali šta joj se to dogodilo sa licem.

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson)

"Povećavala je usne i jagodice, užas", "Izgleda potpuno izdeformisano", "Džesika je bila toliko lepa, šteta", "Ovo joj nije trebalo", samo su neki od komentara nezadovoljnih fanova.

Podsetimo, Džesika je rešila da drastično promeni svoj način života i tom prilikom unajmila privatnog trenera uz čiju pomoć je smršala neverovatnih 45 kilograma, ali izgleda da nije bila zadovoljna ni izgledom svog lica.

Pogledajte kako je Džesika ranije izgledala, pa procenite sami da li je nešto korigovala na svom licu.

A post shared by Jessica Simpson Fanpage 💋 (@jessica_simpson_tribute)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.