BILA JE IKONA LEPOTE FILMSKOG PLATNA, danas ima 88 godina, kažu da je NAJGORA ŽRTVA ESTETSKE HIRURGIJE i evo kako izgleda (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2019, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILA JE IKONA LEPOTE FILMSKOG PLATNA, danas ima 88 godina, kažu da je NAJGORA ŽRTVA ESTETSKE HIRURGIJE i evo kako izgleda (FOTO)

Estetska hirurgija često zna da se "obije o glavu".

Estetska hirurgija nije nikakva novost u holivudskom svetu, ali slučajevi diva koje preteraju sa korekcijama i dalje iznenađuju. Takav je slučaj i Barbare Eden, glumice i pevačice koja je pokorila svet ulogom u kultnoj seriji "I Dream of Jeannie" šezdesetih godina prošlog veka.

Nakon toga, vrata su joj svuda bila otvorena, a ona je bila redovno proglašavana za jednu od najlepših glumica sveta.

Da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se radi o kultnoj seriji govori i čuvena poza karakteristična za Barbaru u ovom ostvarenju, a koju su kroz decenije imitirale mnoge slavne dame.

#elvisaaronpresley #elvispresley #barbaraeden #bárbaraeden #flamingstar #movie #filme

A post shared by ELVIS PRESLEY_MY WAY 🕺🎼🎶🎵🎧🎸🎤🎹 (@fati_presley) on Sep 3, 2019 at 8:09am PDT

Ređale su se druge uloge, Barbara je postajala sve slavnija, a o njenoj lepoti i eleganciji govorilo se sa divljenjem.

Već osamdesetih Barbara je počela da pomalo eksperimentiše sa estetskim zahvatima. Tako je 1987. godine zapanjila sve ovim modnim odabirom i vidljivim korekcijama. U to vreme, imala je 56 godina i po sopstvenom priznanju sređene grudi i jagodice.

Nije tu stala, naprotiv. Barbara je i danas aktivna u profesionalnom smislu, ali je redovna i u posetama hirurgu.

Rezultati su, kaže njena publika, poražavajući.

- Lice joj je konstantno zategnuto unazad i stalno ima preplašeni izraz lica, karakterističan za ljude koji preteraju sa zahvatima u ovom predelu. Pored toga, Barbara je veliki fan botoksa, ali umesto da se zadrži samo oko usana i očiju kao većina žena, Barbara je otišla korak dalje i botoks ubrizgava u jagodice, čelo, obraze i posebno u oči. Tako česti odlasci na botoks joj daju taj "vanzemaljski izgled" - komentarišu hirurzi.

Más de medio siglo de carrera actoral en la televisión, el cine y el teatro ha desarrollado esta cumpleañera. Sin lugar a dudas su papel más reconocible es su rol protagónico como Jeannie, la genio de 2000 años de edad en la inolvidable serie cómica de la década de los 60 Mi Bella Genio. Ha llevado también una ocasional carrera musical. En sus 88 años felicito a Barbara Jean Morehead. Mejor conocida como la actriz estadounidense Barbara Eden 👏🎂🎁🎈🎬📺🎥👏 #barbaraeden #actress #music #singer #tvshow #tvseries #movies #film #theatre #hollywood #american #idreamofjeannie #jeannie #brandnewlife #dallas #sabrinatheteenagewitch #legend #icon #happybirthday #homenajesbacanes #cumpleañosdepersonasbacanes

A post shared by Homenajes Bacanes (@homenajesbacanes) on Aug 23, 2019 at 7:49pm PDT

Barbara ne krije svoje zahvate. Otvoreno je rekla da se probudila na svoj 75. rođendan i shvatila da joj se ne dopada njen nos i da mora da ga sredi. To je i uradila, a i dalje je redovna u ordinacijama estetskih hirurga, dodajući i da ne planira da stane, makar ne u skorije vreme.

Barbara kaže i da je zadovoljna ishodom svih operacija i da smatra da izgleda mnogo mlađe.

Njena publika poručuje joj da bi više voleli da je dostojanstveno ostarila, a šta vi kažete, da li je zaista postigla mladolik izgled?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.