BEZ OVOGA NE IZLAZITE NAPOLJE: Bojana Ristivojević pokazala modni detalj koji je OBAVEZAN ovog leta! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2021, 10:58

BEZ OVOGA NE IZLAZITE NAPOLJE: Bojana Ristivojević pokazala modni detalj koji je OBAVEZAN ovog leta! (FOTO)

Sigurno će vam koristiti...

Kada nastupe velike vrućine, ljudi se uglavnom trude da ne izlaze napolje.

Međutim, kada ipak imate neodložne obaveze ili jednostavno ne želite da vam pakleno sunce diriguje kako ćete provesti vaš dan, potrebno je da se zaštitite.

Pored nanošenja kreme ili losiona za zaštitnim faktorom, postoji još nešto bez čega ne bi trebalo da napuštate kuću.

Upravo je voditeljka Bojana Ristivojević pokazala na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagramu šta je to što bi trebalo svaki dan da nosite sa sobom, a u pitanju je šešir.

Sunčevi zraci mogu da budu toliko jaki da izazovu razne nelagodne simptome poput malaksalosti, glavobolje, koje mogu da se pretvore i u sunčanicu.

Šešir je za mnoge modni detalj, koji može da se nosi preko cele godine, ali osim toga, veoma je važan za očuvanje vašeg zdravlja.

Evo kako šešir stoji Bojani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.