BEBI PUDER I USKE FARMERKE! Neobični SAVETI koji PALE kod muškaraca, a PRVI odmah daje REZULTATE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEBI PUDER I USKE FARMERKE! Neobični SAVETI koji PALE kod muškaraca, a PRVI odmah daje REZULTATE!

Odmah će vas izdvojiti!

Neke stavari muškrcima su prosto neodoljive. U njih slobodno možete svrstati i identitet i imidž žena koji je prijatan, ali se ne utapa u more nametnutih modnih pravila i pojava koje liče jedna na drugu. Kako biste se izdvojili, morate tako i da delujete, izdvojeno, ne pokušavajte da se uklopite, već se igrajte i tražite ono što je jedinstveno u vašoj ličnosti, pa to i istaknite.

Spretnost

Mala pomoć u kuhinji poput >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otvaranja flaše vina može biti zavodljiva. Jer svaki put kad mu i oko najmanje sitnice pokažete koliko ste dobri s rukama, on će se setiti koliko ste dobri s rukama dok ste u krevetu.

Interesantan miris

Preskočite parfem i posegnite za nečim drukčijim poput pudera za bebe. Da, stručnjaci kažu da upravo takav svež miris privlači muškarce. . Tuširanje pre puderisanja je obavezno, a dobro bi bilo i da očistite stan ako vam on stiže u posetu. Ovakvim mirisom svakako ćete se izdvojiti i zapatiće ga u moru jakih parfema.

Nemarno oblačenje

Ako niste zakopčani do grla sa svakom ivicom ispeglanom, zračite samopouzdanjem i "baš me briga" stavom koji muškarci smatraju neodoljivim. Ponekad uskre farmerke i široka bela majica i ili košulja uvučena u pantalone može da bude neodoljiva za muški svet.

Maniri i damski izgled

Uvek se trudite da budete dama. Nemojte psovati, ako psovku ne znate da iznesete damski, nekim ženama i to polazi za rukom. Pušenje na ulici, neuredna ili prljava kosa, iskrzani nokti jednostavno nisu odlike jedne dame.

Dama ne mora da bude sto posto sređena i pod kompletnom šminkom, ali mora biti uredna i negovana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.