Alesandra Ambrosio u minijaturnom bikiniju izazvala pometnju na plaži FOTO

Izvor: B92, 04.Nov.2020, 19:45

Alesandra Ambrosio u minijaturnom bikiniju izazvala pometnju na plaži FOTO

Bivše zaštitno lice "Victoria‘s Secret" Alesandra Ambrosio sa prijateljima i decom se odmara u Los Kabosu u Meksiku, a na Instagramu i u medijima redovno se povaljuju njene fotografije u sićišnim kupaćim kostimima.

Alesandra redovno može da bude viđena ili u teretani ili na terenima za odbojku na pesku u blizini njene luksuzne kuće u Santa Moniki u američkoj saveznoj državi Kaliforniji, ali ovih dana lepa Brazilka rezultate vežbanja ponosno pokazuje na još jednom godišnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odmoru, a ovaj put za destinaciju je izabrala Meksiko.

Kad nije u provodu, manekenka uživa na meksičkim plažama, a nedavno je snimljena u minijaturnom bikiniju sa životinjskim šarama (animal print) koji je pokazao svu njenu raskoš, prenosi Jutarnji. Nema ko se od meštana i turista nije okrenuo za njenim besprekornim telom, a i ona sama se pohvalila na Instagramu fotografijama u kupaćem kostimu.

Inače, Alesandra je u svet mode ušla kad je imala samo 15 godina, a pokrenula je i sopstveni brend Gal Floripa.

Seksepilna Brazilka sa bivšim verenikom Džejmijem Mazurom ima ćerku Anju (11) i sina Nou (8), a od 2018. godine u vezi je sa italijanskim biznismenom Nikolom Odijem.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.