Pevačica smuvala ŠEST GODINA MLAĐEG! Opasnog frajera do sada niste znali - a sin je ČUVENOG GLUMCA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2019, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica smuvala ŠEST GODINA MLAĐEG! Opasnog frajera do sada niste znali - a sin je ČUVENOG GLUMCA! (FOTO)

Evo kako on izgleda!

Da između njih postoje ljubavne iskre, saznalo se ovog ponedeljka, kada su Rita Ora i Raferti Lo viđeni nakon ovogodišnje dodele "British FashionAwards".

Da je "mađe slađe", otkrila je i 29-godišnja pevačica Rita Ora koja je na snimanju filma "Oliver Tvist" izgubila glavu za 23-godišnjem Rafertijem Loom.

Ime je većini možda nepoznato, ali Raferti je sin slavnog glumca Džuda Loa. Prema izvorima bliskim paru, novi emotivni partneri, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << viđaju se aktivno poslednjih nedelja i čini se da veza ide u ozbiljnom smeru. Nakon "British Music Awards", Rita i Raferti su napustili događaj zajedno držeći se za ruke.

- Iskrice su planule na snimanju filma. Neki ljudi su komentarisali kako se između njih oseća neverovatna hemija. Nagađalo se da su zajedno, ali sada je javno jer su izašli pred paparace posle dodele nagrada - rekao je izvor za magazine "People".

Par još uvek nije komentarisao za medije njihov odnos.

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on Sep 11, 2019 at 9:02am PDT

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on Aug 31, 2019 at 8:56am PDT

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on Aug 26, 2019 at 5:31am PDT

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on Aug 9, 2019 at 2:19am PDT

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on Jul 18, 2019 at 11:01am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.