AKO ŽELITE PROMENU, EVO PREDLOGA: Ovim frizurama nijedan muškarac ne može da odoli

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2017, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO ŽELITE PROMENU, EVO PREDLOGA: Ovim frizurama nijedan muškarac ne može da odoli

A volimo ih i mi.

Iako u većini slučajeva izgledaju potpuno nezainteresovano za žensku frizuru, muškarci i te kako imaju svoje favorite kada je u pitanju naša kosa.

Možda vam se više puta desilo da partner ne primećuje neku promenu u vašoj frizuri, ali treba da znate da to nije istina. Muškarci sve pomno prate, samo što nisu previše otvoreno po tom pitanju. Ponekad im je bolje da izbegnu duge razgovore o kosi (po kojima su žene poznate), nego da vam savetuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kažu vam šta zaista vole.

Ovaj manikir košta 60.000 dolara! Vidite li zašto? (VIDEO)

Zato smo sproveli malo istraživanje i otkrili koje ženske frizure muškarci preferiraju:

Skroz je obrijala svoju dugu kosu, a potom uradila OVU fenomenalnu stvar! (VIDEO)

Ova frizura im je posebna jer izgleda kao da ne oduzima mnogo vremena. Šiške su samo dodatak koji je čine elegantnijom.

Otvoreno pokazujete da se u vama i dalje nalazi razigrano malo dete, a pored toga ova frizura ima neverovatno dobar efekat: otkriva vam celo lice.

Krupne lokne ili talasi uz volumen muškarcima izgledaju kao frizura iz nekih bajki ili crtanih filmova. Gusta kosa jednostavno privlači poglede, pogotovo ako se sija.

Ova retro frizura svaku ženu može učiniti elegantnom i glamuroznom. Iako je pomalo retro, muškarci je obožavaju i zbog toga što otkriva vrat - koji je jedan od najsenzualnijih delova ženskog tela.

Jednostavna, a tako seksi. Muškarci vole ovu frizuru jer ih podseća na seksi profesorke iz fantazija.

Pored toga što vam otkriva celo lice, ova frizura ima neku posebnu zavodljivost.

Jednostavna, lagana i bezvremeni klasik. Ova frizura je jedna od omiljenih, kako ženama, tako i muškarcima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.