AJOJ... JUTRO NAKON LUDE NOĆI? Ovo je UKUSAN i naučno dokazan lek protiv MAMURLUKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2018, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AJOJ... JUTRO NAKON LUDE NOĆI? Ovo je UKUSAN i naučno dokazan lek protiv MAMURLUKA!

Rešite se muka.

Ukoliko se nakon lude noći probudite mamurni, itekako morate da pripaziti šta ćete konzumirati. Neka hrana, ali i napici mogu pogoršati mamurluk. Srećom, postoje i kombinacije pomoću kojih će se vaše telo brže i bolje oporaviti.

ČESTO LOMITE PRSTE I PUCKETATE? Evo zašto to NE treba da radite NIKADA više!

Zašto je važno da naučimo da čitamo nutritivne deklaracije namirnica?

Istraživanje objavljeno u časopisu "Journal >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << of Proteome Research" dalo je ukusno rešenje za mučnine uzrokovane alkoholom: pohovani hleb uz dodatak muškatnog oraščića pomoći će vašoj jetri da se lakše izbori s toksinima.

Naučnici su došli do zaključka da muškatni oraščić može da pomogne da ne dođe do oštećenja jetre zahvaljujući sposobnosti obnavljanja zdrave količine raznih lipida u telu.

Stoga, iako se možda ne nalazi na vašem uobičajenom jelovniku, uvrstite u svoju prehranu pohovani hleb koji se brzo i jednostavno priprema.

JUTARNJA GIMNASTIKA: Tri vežbe koje će vam sigurno omogućiti dobar početak dana!

(VIDEO) Kolač za kojim su svi POLUDELI! Brzo se sprema, a ukus nećete ZABORAVITI!

Umutite jaje, mleko, so i muškatni oraščić pa u smesu uronite krišku hleba. Prepržite hleb sa svake strane oko tri minuta, a pre serviranja ga možete preliti javorovim sirupom koji sadrži 54 antioksidansa, od čega je pet jedinstvenih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.