A mobilni ćuti: Tri prava razloga zašto ne odgovara na poruku

Izvor: B92, 28.Avg.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A mobilni ćuti: Tri prava razloga zašto ne odgovara na poruku

"Zašto mi nije odgovorio?" - pitanje je koje i dalje dominira u razgovorima žena. Priča je uvek manje-više ista... počeli ste da se dopisujete, sve je izgledalo obećavajuće, a on se odjednom povukao. Možete da mislite i tumačite da postoji opravdan razlog, da je zauzet, ali ovo su tri najčešća razloga zašto se on ne javlja.

Odgovor iz pristojnosti

Većina momaka je spremna da uloži malo truda i da odgovori na nekoliko poruka iz pristojnosti. A kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve ima svoje granice, on će se povući kada mu dosadi.

Tvoja poruka nije jedina

Samo zato što je njegova poruka jedina stvar o kojoj razmišljaš, ne znači da je ista situacija i kod njega. Muškarci su skloni delovanju "na više strana", a ako su tvoje poruke zanemarene, jednostavno nisu prioritet.

Pojavilo se nešto bolje

Ti pokušavaš da dobiješ njegovu pažnju, ali verovatno nisi jedina. Ako je pre delovao zainteresovano, a sada više ne, najlogičniji zaključak je da više nije zainteresovan.

Verovatno se pojavio neko ko mu je zanimljiviji, a u takvim je situacijama najpametnije da kreneš dalje - i zadržiš dostojanstvo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

A mobilni ćuti: Tri prava razloga zašto ne odgovara na poruku

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Avg.2017

"Zašto mi nije odgovorio?" - pitanje je koje i dalje dominira u razgovorima žena. Priča je uvek manje-više ista.. počeli ste da se dopisujete, sve je izgledalo obećavajuće, a on se odjednom povukao...Možete da mislite i tumačite da postoji opravdan razlog, da je zauzet, ali ovo su tri najčešća...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.